Global Omnium i la CEU Cardenal Herrera col·laboraran en l’àmbit científic i educatiu

654

Actualitat Diària

La Universitat CEU Cardenal Herrera i Global Omnium col·laboraran per a posar en marxa projectes de comú acord que abastin els àmbits científic, cultural i educatiu. A partir d’aquest conveni marc les dues organitzacions aposten per unir esforços tal com recull l’acord signat aquest matí. Vicente Navarro de Luján, rector de la CEU UCH, juntament amb el CEO de Global Omnium, Dionisio García Comín, han estat els encarregats de signar el conveni aquest matí.

Global Omnium, com en els convenis vigents amb les universitats valencianes, fa extensiu l’acord amb la CEU UCH a totes les companyies que conformen el grup empresarial valencià, com GOLab -on se centralitzen tots els serveis tecnològics de la companyia– Gamaser, que és el major Laboratori de l’Aigua de tota Europa, on s’ha creat una divisió específica per a lluita contra la Covid-19 i altres malalties, o GOHub, el hub d’innovació tecnològica del grup. També es podran emprendre accions conjuntes entre la CEU UCH i L´Oceanográfic de València, també gestionat per Global Omnium a través de la societat Avanqua.

D’aquesta manera, la Universitat CEU Cardenal Herrera estreta les seves relacions amb Global Omnium que també manté col·laboració amb la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València on ha creat una Càtedra específica per a temes vinculats al cicle integral de l’aigua, la Universitat d’Alacant, la Universitat Miguel Hernández d’Elx o Adeit i la Càtedra de Cultura Empresarial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací