Consum obri demà dos nous supermercats a Moncofa i Cartagena

1614

La Cooperativa ha contractat 56 persones d’aquests municipis

Actualitat Diària

Consum obri demà dos nous supermercats en les localitats de Moncofa (Castelló) i Cartagena, -el tercer i quart de l’any-, amb els quals aconsegueix les 475 botigues pròpies en tota Espanya. Es tracta de la primera botiga Consum a Moncofa i la tercera a Cartagena. A més, en totes dues ciutats, la Cooperativa compta amb dues franquícies Charter, respectivament. 

Per a la posada en marxa d’aquests dos supermercats, la Cooperativa ha contractat 56 persones d’aquests municipis o poblacions confrontants, apostant per la conciliació i proximitat dels treballadors al seu domicili particular, així com la generació d’ocupació i riquesa local, com a part dels seus valors cooperatius. D’ells, el 68% són dones.

El nou supermercat de Moncofa està situat en una zona turística de platja, al carrer d’Assuebar, núm. 6, i té una altra entrada pel carrer Argelita, s/n. Compta amb 1.485 m² de superfície, i disposa de 100 places de pàrquing gratuït per als clients i tres punts de recàrrega per a cotxe elèctric. 

El nou supermercat de Cartagena, per part seua, es troba en l’avinguda Joan Carles I, nº8 i, com el de Moncofa, compta amb més de 1.400 m² de superfície, 73 places de pàrquing gratuït, amb quatre punts de recàrrega per a cotxe elèctric.

Tots dos tenen un horari al públic de dilluns a dissabte, de 9.00 a 21.30 hores, amb compra a domicili, atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Consum.

Consum en la Comunitat Valenciana

Consum compta amb un total de 490 supermercats entre propis i franquícies Charter en la Comunitat Valenciana. La seu social de la Cooperativa està situada a Silla, al costat de la Plataforma de Mercaderies Generals, amb una superfície de 33.000 m². A Quart de Poblet es 

troba la Plataforma de Frescos, amb 23.000 m² que es complementa en el servei amb la de Riba-roja de més de 12.000 m². La Cooperativa ha adquirit recentment una parcel·la de prop de 400.000 m² a Aldaia per a tindre un pulmó de creixement logístic. La plantilla de treballadors de la Cooperativa en la Comunitat és de més de 12.500 persones. Durant l’any passat, la Cooperativa va realitzar compres per valor de més de 907 milions d’euros a proveïdors valencians. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací