El PSPV valora positivament la decisió de retirar les tanques publicitàries contra Sánchez

2188

Susana Ros demana a les dretes que “cessen immediatament en la seua campanya de crispació”

Actualitat diària

El PSPV de Castelló, en veu de la cap de llista al Congrés, Susana Rosa, valora positivament la resolució de la Junta Electoral d’ordenar per unanimitat la retirada de les tanques publicitàries en les que s’ataca el president del Govern, Pedro Sánchez, amb la frase ‘Que te vote Txapote’ i que han anat apareixent paulatinament per la ciutat de Castelló. L’òrgan judicial admet així la denuncia presentada pel Partit Socialista pel que considera és “una perversió del procés electoral i un atac directe a la democràcia”. Ros afirma que “volem una campanya neta i honesta que respecta la ciutadania, en què s’argumente des de les dades i els fets i no des dels ‘bulos’ i les mentides”.

El Partit Socialista queda a l’espera de conéixer el nom i cognoms dels autors per a depurar responsabilitats i per a determinar si hi ha cap vinculació dels mateixos amb les pintades i adhesius amb l’eslògan de ‘Corrupsoe’ “que van embrutar l’àrea metropolitana de Castelló durant la campanya electoral del mes de maig”. Aquest últim cas es troba actualment judicialitzat i apunta, com va denunciar el regidor de Castelló José Luis López en el seu moment, al PP de la ciutat de Castelló. “No tenim cap dubte que la dreta i la ultradreta estan darrere d’aquestes accions perquè són fruit del clima hostil que ha anat sembrant-se contra el PSOE i el president Sánchez des que el Partit Popular començara a blanquejar l’extrema dreta”. Davant això, la candidata demana “que cessen immediatament en la seua campanya de crispació perquè no tot val per a fer-se amb el poder”.

Susana Ros explica que “estarem vigilants perquè la resolució es faça efectiva en el termini de 24 hores decretat per la justícia”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací