Guardiola i Fajardo designats diputats per Compromís pel Partit Judicial de Castelló

1660

Els principals eixos de treball de la coalició son la defensa del territori i dels serveis públics als pobles

Actualitat Diària

David Guardiola i Maria Fajardo han sigut designats aquest matí en la Junta Electoral de Zona, diputats provincials pel Partit Judicial de Castelló. Els dos nous diputats han agraït la confiança dipositada en ells, així com la tasca desenvolupada pels anteriors diputats provincials, Ignasi Garcia i Pau Ferrando i s’han compromés a continuar amb la defensa i suport dels municipis de les comarques de Castelló.
El portaveu del Grup Compromís a la Diputació, David Guardiola, ha destacat: “Els nostres eixos principals aquesta legislatura seran la defensa del territori front de macroprojectes com la MAT i la MAGDA, la reivindicació dels serveis públics als nostres pobles per lluitar contra el despoblament i donar-los veu perquè vegen en la Diputació un espai on ser escoltats”.
Per la seua banda, la diputada Maria Fajardo ha explicat que “Compromís serem una oposició ferma, fiscalitzadora i constructiva front al Partit Popular de les retallades. No permetrem que el PP ens torne a dur a temps passats en què s’emprava la institució Provincial per a mantindre una xarxa clientelar a les comarques de l’interior”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací