Les piscines i pavellons esportius municipals de Vila-real comptabilitzen prop de 330.000 accessos anuals

Serralvo destaca l'esforç per a mantindre les instal·lacions en condicions òptimes i ser “un dels municipis on menys es paga per fer esport”

968

Serralvo  destaca l’esforç econòmic del consistori per a mantindre aquestes instal·lacions en condicions òptimes i continuar sent “un dels municipis en els quals menys es paga per fer esport”. Un 59,97% corresponen a la piscina Yurema Requena, amb un total de 197.792. Li segueix, en percentatge d’ús, la piscina del Centre de Tecnificació Esportiva, amb un 16,88% dels accessos totals (55.674). El rànquing de centres esportius en funció dels accessos d’usuaris continua amb el pavelló Bancaixa, que aconsegueix els 28.725

Actualitat Diària

Les piscines i pavellons esportius municipals de Vila-real registren a l’any prop de 330.000 accessos d’usuaris, segons les dades comptabilitzades per la Regidoria d’Esports i Salut. En concret, el registre d’entrades als centres esportius que gestiona l’Ajuntament de Vila-real aconsegueix els 329.807 accessos anuals, dels quals més de la meitat, un 59,97%, corresponen a la piscina Yurema Requena, amb un total de 197.792.

El regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, assenyala que “aquestes xifres demostren el bon acolliment que té l’oferta d’instal·lacions esportives de Vila-real”, al mateix temps que afig que “aquest nivell d’activitat suposa un important esforç econòmic per a l’Ajuntament, que assumeix el manteniment d’aquestes infraestructures i la seua posada a punt anual perquè estiguen en les millors condicions”. “Malgrat la quantiosa inversió que es realitza des de les arques municipals –afig Serralvo- Vila-real és un dels municipis de la província en els quals menys es paga per fer esport, perquè la nostra prioritat, com a Ciutat de la Salut i l’Esport, ha sigut sempre mantindre les taxes esportives en nivells baixos”, incideix l’edil. 

Segons les dades recaptades per la Regidoria d’Esports i Salut, dels 329.807 accessos d’usuaris totals, la major part corresponen a les piscines -Yurema Requena, piscina del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) i piscina del Termet- amb 268.478 accessos. En el cas dels pavellons esportius, es comptabilitzen les entrades anuals a les instal·lacions de Bancaixa, pavelló Sebastián Mora i Centre de Tecnificació Depotiva, que sumen 51.221. Aquestes estadístiques no inclouen altres infraestructures esportives que també gestiona l’Ajuntament com la Ciutat Municipal de l’Esport, el pavelló Melilla, el Trinquet Municipal o la pista de la Maiorasga, ja que no disposen de control d’accessos automàtic.

Per instal·lacions, la piscina Yurema Requena és la que una major activitat registra, amb 197.792 entrades, la qual cosa suposa prop del 60% del total. Li segueix, en percentatge d’ús, la piscina del Centre de Tecnificació Esportiva, amb un 16,88% dels accessos totals (55.674). El rànquing de centres esportius en funció dels accessos d’usuaris continua amb el pavelló Bancaixa, que aconsegueix els 28.725 en un any, la qual cosa representa el 8,71% de la xifra global.

Quant al pavelló Sebastián Mora, els seus 22.496 accessos anuals suposen un 6,82% del total, mentre que les entrades a la piscina del Termet són el 4,55% (15.102). Finalment, el pavelló del Centre de Tecnificació Esportiva comptabilitza 12.389 registres (3,76%) i el gimnàs del CTE, 3.594, la qual cosa suposa un 1,09%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací