Vila-real estudia ampliar Torrehermosa a la Biblioteca Municipal per a situar el quart Centre de Salut

800

La BUC absorviria l’arxiu situat al carrer Solades, mentre que s’estudiaria un altre ús públic per a la Comissària de la Policia Nacional

Rafa Mezquita//Actualitat Diària

Vila-real estudia ara situar el nou Centre d’Atenció Primària en el mateix lloc que es troba el d’Especialitats de Torrehermosa, però que s’ampliaria a la Biblioteca Municipal.

La idea del consistori al principi era la d’instal·lar el Centre de Salut en les actuals dependències de la Policia Nacional, al carrer Comunió. Però aquest divendres, l’alcalde, José Benlloch, ha avançat que l’ampliació de Torrehermosa és “una gran oportunitat”: “Es tracta d’una zona molt poblada, residencial, i molt pròxima a la zona centre, a més allí resideix molta població jove i moltes famílies”, ha indicat el primer edil.

Benlloch ha destacat que els fons europeus podrien portar a la Comunitat Valenciana uns 27.000 milions d’euros, que tal com ja va avançar el president de la Generalitat, Ximo Puig, aniran destinats en la seva gran majoria a inversions sanitàries. “Hem de córrer”, ha indicat l’alcalde, en referència al fet que és una opció “que no podem deixar passar i que ens faria créixer encara més com a ciutat”.

La BUC, única biblioteca

D’aquesta manera, ha manifestat davant les crítiques de l’oposició de no obrir les bliblioteques per a l’estudi que “amb aquest projecte la Biblioteca Municipal passaria a integrar-se en la BUC”, situada en la Avinguda Pius XII.

Un canvi que suposaria la centralització de les dues biblioteques situades en el nucli urbà i que possibilitaria l’ampliació del Centre d’Especialitats situat al costat de la séquia major.

I sobre els nous usos per a la Comissària de la Policia Nacional, Benlloch ha garantit que “alguna cosa li trobarem”. “Tenim 120 edificis municipals, i ens fan falta encara més per al projecte de ciutat que tenim al cap”, ha sentenciat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací