Normalització Lingüística de Vila-real llança un GIF per a visibilitzar l’única denominació oficial de la ciutat des de 2007

730

L’humorista gràfic vila-realenc Quique ha dissenyat la nova imatge amb motiu del 25é aniversari de la regidoria

Actualitat Diària

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real ha creat un GIF per al topònim Vila-real, amb l’objectiu d’afavorir l’escriptura correcta del nom de la ciutat a través de les xarxes socials. El llançament del GIF animat s’emmarca en la campanya El nom és Vila-real i en el 25é aniversari de la Regidoria de Normalització.

giphy

“Enguany, la Regidoria de Normalització Lingüística compleix 25 anys i, per a celebrar-ho, hem iniciat una campanya de difusió, a través de la pàgina de Facebook Normalització Lingüística Vila-real, de les iniciatives que, al llarg d’aquests anys, ha realitzat el departament per a la promoció de l’ús del valencià”, recorda la regidora de l’àrea, Noelia Samblás. La primera acció inclosa en la campanya ha sigut ‘El nom és Vila-real’, que ha comptat de nou amb l’humorista gràfic vila-realenc Quique, qui ha dissenyat una nova imatge amb motiu del 25é aniversari. La finalitat de la campanya ha sigut sempre incidir en l’escriptura correcta del nom de la ciutat: amb guió i erra minúscula, ja que Vila-real és la denominació oficial i única de la ciutat des de 2007.

“Continuant amb aquesta campanya, hem fet un pas més enllà i hem decidit crear el GIF animat perquè tota la població en general, i especialment la gent més jove, el puga utilitzar en les xarxes socials. D’aquesta manera, sobretot a l’hora de publicar una història en Facebook o Instagram, es podrà utilitzar el GIF de Vila-real com a ubicació. I també es podrà usar en l’aplicació WhatsApp i en Twitter”, detalla Samblás. “Esperem que utilitzeu el GIF de Vila-real en les vostres històries perquè tinga molta visibilitat, ja que la col·laboració de la ciutadania és fonamental per a l’èxit d’aquesta campanya”, anima la responsable municipal. Amb l’objectiu d’ajudar a la difusió i visibilitat d’aquests GIF animats, els departaments municipals amb xarxes socials pròpies l’incorporaran hui a les seues publicacions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací