L’aladroc com a protagonista de les noves jornades gastronòmiques que oferiran els restaurants de Castelló

605

Sopars gurmet per a dos i visites guiades per la llotja són alguns dels premis que podran emportar-se els comensals afortunats

Actualitat Diària

Hui s’han presentat al Grau de Castelló, les Jornades de l’aladroc de llotja amb la Tinenta Alcalde del Grau,  Carmen Ribera, el president d’ Ashocas, Álvaro Amores i el Patró Major de la Confraria, Manuel Peña.

L’objectiu d’aquestes jornades és promocionar la gastronomia local, el producte de temporada i, més concretament, l’aladroc de llotja, així com els establiments hostalers que vulguen transformar aquesta matèria primera i oferir-la als seus comensals com a tapa, plat o menú.

Amb aquesta acció es pretén incentivar l’ús de productes de proximitat adquirits directament a la llotja o en comerços locals. Accions que pretenen que aquestes jornades siguen sostenibles, ressaltant el sabor i cura de la matèria primera.

A més, davant la situació actual provocada per la crisi sanitària causada per la Covid-19, el principal objectiu dels organitzadors és fer costat als restauradors locals en la reactivació del sector.

Se sortejaran interessants premis entre els clients que visiten els restaurants participants i proven les diferents elaboracions del millor aladroc de llotja. Sopes gurmet per a dos i visites guiades per la llotja són alguns dels premis que podran emportar-se els comensals afortunats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací