Cevisama canvia les dates i se celebrarà en maig de 2021 per garantir la seguretat sanitaria

496

Actualitat Diària

El comitè organitzador de Cevisama, el saló internacional de la indústria ceràmica, l’equipament de bany i la pedra natural, s’ha reunit avui en Fira València i ha acordat traslladar la pròxima edició de la fira a la setmana del 24 al 28 de maig de 2021. L’objectiu d’aquest ajornament és celebrar la cita en un entorn més estable que garanteixi el negoci dels expositors i afavoreixi l’assistència de compradors i prescriptores.

Atesa la sensibilitat majoritària dels seus clients i de les associacions sectorials que els representen, Fira València, organitzadora de la mostra, ha constatat que la indústria necessita a Cevisama com a plataforma comercial i eina de promoció imprescindible, sobretot al cap d’un any en el qual la pandèmia generada pel Covid-19 ha obligat a cancel·lar totes les grans fires internacionals. No obstant això, el sector ha coincidit que l’evolució de la crisi sanitària en els últims mesos desaconsella la celebració de Cevisama en les dates en les quals s’estava treballant fins ara -del 8 al 12 de febrer de 2021-.

D’aquesta manera, com explica el president de Cevisama, Manuel Rubert, “ens posarem a treballar ja en l’edició de maig, amb la confiança que puguem tornar a reunir-nos amb tota la cadena de valor que representa a les nostres indústries -fabricadores, compradors, prescriptores, proveïdors,…- per a assegurar així que els expositors puguin presentar les seves novetats en millors condicions, obtenint el màxim retorn de la seva participació en fira”.

Cevisama 2021 serà la primera gran cita europea i mostrarà en el recinte firal valencià tota l’oferta dels fabricants de ceràmica, equipament de bany, fregides, esmalts i colors ceràmics, matèries primeres i materials d’unió i utillatge. A més, s’està treballant en la posada en marxa d’un nou pavelló tecnològic que permeti mostrar l’aposta tecnològica i innovadora de la indústria espanyola, concentrada a la província de Castelló i referent en el món. L’aparador comercial es convertirà així mateix en fòrum de coneixement i intercanvi d’experiències, formació i informació, amb el repte de continuar creixent com a cita clau sectorial.

Fira València ha estat pionera en la posada en marxa d’un Protocol de Seguretat que ha convertit al recinte en entorn segur i que s’està implantant ja en els esdeveniments que tenen lloc en les seves instal·lacions. Per a Carmen Álvarez, directora de Cevisama, “estem treballant per a garantir la salut, abans de res, i el negoci dels nostres clients, als qui ens devem i als qui agraïm cada any la seva confiança en la nostra fira; estem segurs que Cevisama 2021 serà el gran retrobament sectorial i la millor opció per a rellançar les vendes i tornar al mercat amb força després d’un any tan complex”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací