Vila-real organitza una visita guiada gratuïta pel paratge natural del Termet

582

Actualitat Diària

Dissabte que ve 27 de setembre, aprofitant la commemoració del Dia Mundial del Turisme, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vila-real ha preparat una visita guiada gratuïta pel paratge natural del Termet. La ruta ‘Un passeig per la història del Termet’ pretén acostar a la ciutadania un dels llocs més emblemàtics de la ciutat dins del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars.

“Volem que la situació sanitària i les restriccions imposades per la COVID-19 no frenen l’economia local que mou el turisme, per això continuarem impulsant actes d’aquest tipus”, assegura l’edil de l’àrea, Diego A. Vila, encara que, això sí, complint amb totes les mesures de prevenció; per això, l’aforament serà limitat a 25 persones i tots hauran d’assistir amb màscara.

Una vegada més, l’empresa local Arqueocas serà l’encarregada de realitzar la ruta, a càrrec d’un guia turístic titulat. La visita, que començarà a les 10.00 hores en l’aparcament del Termet, té una duració de dues hores i és necessària la inscripció prèvia, via telefònica al 964 547 248 o en l’oficina de Turisme, en horari de 10.00 a 14.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací