El festival enogastronomic de la Comunitat ‘Enotoño’ ofereix més de 70 activitats en la seua segona edició

737

La Federació de Enoturismo ha coordinat aquesta iniciativa al costat de les Rutes del Vi de Castelló, Utiel-Requena i Alacant

Actualitat Diària

La Federació de Enoturismo de la Comunitat Valenciana llança la II edició de ‘Enotoño’, un conjunt d’experiències enoturístiques que poder gaudir en tot el territori de la Comunitat Valenciana. Un esdeveniment que va augmentant cada any gràcies a la creativitat i l’esforç de les empreses associades a les Rutes del Vi per al foment de l’enoturisme en la Comunitat.

Per a aquest festival enogastronomic, que té lloc des de l’agost passat i fins al mes de desembre, la Federació ha coordinat al costat de les Rutes del Vi de Castelló, Utiel-Requena i Alacant la preparació de més de 70 activitats per a gaudir d’una tardor enològica, informa la Federació en un comunicat.

De la mà dels socis de les diferents rutes, els visitants podran trobar activitats relacionades amb la verema, originals visites a cellers, menús marinats activitats per a famílies, enopacks de viatges o la innovadora Wine Academy. Totes aquestes activitats es recullen en un fullet que conté tota la informació necessària per a conéixer l’activitat, com a data, hora lloc, preu o forma de reserva i que pot descarregar-se en: www.enoturismocv.com

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat l’“aposta de Turisme pel desenvolupament de l’enoturisme com a producte turístic de la Comunitat Valenciana” i ha recalcat que “hem de treballar per a reactivar els productes i experiències turístiques per a motivar que la gent vulga eixir i viatjar de nou”.

A més, ha assenyalat que “la cultura del vi està lligada al paisatge, al genuí”. Al seu judici, “és un dels sectors econòmics més arrelats a la terra, més lleials i més fidels al territori, i hem d’impulsar productes i experiències que reflectisquen la nostra autenticitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací