Vila-real estudia oferir servei de cafeteria i ampliar les terrasses en pubs i discoteques

792

L’alcalde també planteja suspendre el cobrament durant el 2021 per “suportar un sector perjudicat”

Rafa Mezquita/ Actualitat Diària

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, presenta les mesures sanitàries i econòmiques en les quals l’Ajuntament farà front a la crisi de la Covid-19. Entre elles, el primer edil ampliarà tot el 2021 la suspensió de cobrament de les terrasses, el que suposarà una perduda de 200.000 euros a l’Ajuntament però ajudarà al sector de l’hostaleria, un dels més agreujats per la pandèmia, a suportar la crisi i sortir reforçats de la complicada situació.

A més, l’alcalde destaca que des d’Urbanisme estan estudiant mesures addicionals per a les terrassesde la ciutat donarà i una de les possibilitats és donar llicencia per a terrassa tant a discoteques com pubs de la ciutat. Aquesta nova mesura ajudarà als comerços locals a continuar amb la seua activitat empresarial.

Benlloch també assenyala que aprovarà un decret perquè pubs puguen prestar una prestació diferent i oferisquen servei de cafeteria, ja que “és moment de donar suport a l’economia i l’oci nocturn”. I és que, aquest sector és un dels més perjudicat per les estrictes mesures sanitàries que han de complir i pel requisit de tancar a la 1:00 h durant l’estiu. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Vila-real suporta un sector que “si no el recolzem ara, quan acabe la pandèmia s’haurà perdut”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací