El Jutjat d’Instrucció investiga si Carlos Fabra va ocultar béns per a dificultar l’execució de la seua sentència 

846

El TSJ confirma l’aixecament del secret que pesava sobre les diligències de l’expresident de la Diputació de Castelló

Actualitat Diària

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Castelló investiga una nova causa contra l’expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha acordat l’aixecament del secret que pesava sobre les diligències. Aquestes fonts indiquen que el jutjat investiga si Fabra va ocultar béns del seu patrimoni per a dificultar l’execució de la sentència de l’Audiència de Castelló de l’any 2013, confirmada en 2014 pel Tribunal Suprem, per la qual va ser condemnat a quatre anys de presó i al pagament d’una multa d’1,4 milions d’euros com a autor de quatre delictes fiscals.

Cal recordar que va obrir aquesta causa en 2017 després d’una denúncia de Fiscalia per la possible comissió de delictes de frustració de l’execució, tràfic d’influències, blanqueig de capitals, suborn i negociacions prohibides als funcionaris, sense perjudici d’una ulterior qualificació. En la causa estan investigats de moment el mateix Carlos Fabra, la seua dona, un dels seus fills i una quarta persona.

Cal recordar que el dimarts la Policia Nacional va practicar el registre de l’habitatge de Carlos Fabra, situada a Orpesa. Una inspecció que va durar més de cinc hores i en la qual els agents es van confiscar de documents i un ordinador, entre altres coses.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací