Borriana posa en valor els seus enclavaments turístics amb visites guiades

1368

Les visites al Clot de la Mare de Déu i al centre històric de la ciutat són gratuïtes

Actualitat Diària

Borriana prepara una programació per als mesos d’estiu amb visites al Clot de la Mare de Déu i recorreguts guiats per a visitar la Borriana modernista, històrica, arqueològica i medieval. D’aquesta manera, la ciutat posa en valor els seus enclavaments turístics per a convertir-se en punt de referència del turisme de la província. 

Les visites són gratuïtes per a tots els públics amb places limitades, per la qual cosa els interessats a visitar el Clot de la Mare de Déu hauran de fer-ho a través de www.itinerantur.com o contactant amb el telèfon 964 30 19 13. En el cas de les visites guiades pel centre històric, les inscripcions es realitzen a través de www.entradadirecta.com. 

Sobre aquest tema, l’alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, ha afegit: “La nostra intenció és que el visitant passe una estona agradable i aprenga sobre la història de Borriana”. “L’objectiu és enfortir la vida cultural a la ciutat i dinamitzar l’economia a través del turisme els mesos d’estiu”, ha afegit l’edil. 

Clot de la Mare de Déu

Les visites a l’enclavament natural del Clot de la Mare de Déu de Borriana permetran al visitant realitzar un recorregut amb diverses parades sobre la història i la biodiversitat del Paratge Natural Municipal. També gaudiran d’un passeig amb barca per a descobrir les seues secrets aigua endins, i degustaran licors i dolços autòctons fets amb taronja.

Els dimecres 5, 12, 16 i 26 de juliol de 18 a 20h, així com els dimecres 9, 16, 23 i 30 d’agost es realitzaran les visites pel paratge natural. Les inscripcions són obligatòries i es realitzen via en línia a través www.itinerantur.com o telefonant al 964 30 19 13.

Visites guiades centre històric

També es realitzaran recorreguts guiats per diferents llocs rellevants de la ciutat i de diferents temàtiques que permeten tant als locals com als visitants a l’estiu, conéixer la història de Borriana i el seu patrimoni cultural. Les visites guiades tenen diferents temàtiques per a poder conéixer la ciutat, com a punt d’inici des de la Plaça Major en totes elles. 

Els participants podran conéixer la Borriana Modernista els dissabtes 1 i 29 de juliol a les 19 h; la Borriana Històrica els dissabtes 8 de juliol i 12 d’agost amb possibilitat de dos grups a les 19 i 19.30 h; la Borriana Medieval Nocturna els dissabtes 22 de juliol i 19 d’agost amb possibilitat de dos grups a les 22h; i una ruta arqueològica per la ciutat els dissabtes 15 de juliol i 26 d’agost a les 19h. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací