Onda comença l’Escoleta d’Estiu permetent conciliar a les famílies de més de 500 xiquets

1401

Els més xicotets gaudiran de tres modalitats: ‘esport’, ‘ceràmica’ i ‘Jocs Olímpics’

Actualitat Diària

Els xiquets i xiquetes d’Onda han començat aquest matí la Escoleta d’Estiu 2023. Més de 500 matriculats comencen una nova etapa en la qual es retroben amb els seus companys d’escola i fan nous amics. Així, des de hui, 23 de juny, fins al dia 8 de setembre, la Escoleta oferirà nombroses activitats lúdic-educatives per a gaudir al màxim de l’estiu i de les seues vacances.

Així, el col·legi Pius XII, el Pavelló Multifuncional i el Museu del Taulell Manolo Safont són les seus de les tres modalitats de escoleta. L’horari és de 9.00 h. a 13.00h.; encara que també s’ofereix un servei d’acolliment que l’amplia de 7.30 h. a 9.00 h. i de 13.00 h. a 14.30 h. permetent una major conciliació familiar.

La modalitat ‘ceràmica’, que tindrà lloc en el Museu del Taulell, està més centrada en activitats artístiques com els tallers amb argila. La modalitat ‘esportiva’, en el Pavelló Multiusos, tindrà jocs cooperatius, dansa i més tipus d’esport. La dels ‘Jocs Olímpics’ estarà centrada en conéixer aquest esdeveniment esportiu i tindrà lloc en el Pius XII. Les tres temàtiques comparteixen activitats educatives, excursions i exercici físic perquè els més xicotets tinguen un estiu molt complet.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació i Infància, María Ojeda, ha declarat: “Amb aquesta programació els xiquets i xiquetes d’Onda gaudiran d’un estiu divertit i educatiu”. “La escoleta és una eina fonamental en la planificació familiar i la conciliació dels pares i mares; per això sempre intentem que siga de la major qualitat possible i que oferisca solucions a totes les famílies”, ha assenyalat.

Escoleta en el Casal Jove

El Casal Jove d’Onda també compta amb la seua pròpia escoleta d’estiu, en la qual ofereix excursions, pel·lícules, jocs d’aigua i una infinitat d’activitats lúdic-educatives. El seu horari és de 9.30 h. a 13.00 h. i finalitzarà amb una gran festa de l’aigua el 31 d’agost. Per a acudir, és necessari inscriure’s en la pàgina web joventut.onda.es.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací