Garcia: “El PP es dedica a destruir tots els avenços en pluralitat i diversitat”

453

El portaveu de Compromís ha mostrat el seu malestar pel conflicte amb el nom de la ciutat

Actualitat Diària

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, assenyala que “el PP no s’han donat presa per a formalitzar el govern però sí per a generar conflictes inexistents amb el nom de la ciutat”. Compromís per Castelló evidència, així, que més enllà de la infografia que s’ha publicat en premsa, els conflictes interns del PP continuen evitant que Castelló tinga un govern formalitzat.

En aquest sentit, Ignasi Garcia afirma que “en lloc de donar prioritat a reptes com el preu del carro de la compra, de l’energia o l’accés als serveis públics, es dediquen a destruir tots els avanços en pluralitat i diversitat“. Una mostra que la intenció de Carrasco, tot i no tindre a Vox en el govern, “és desenvolupar una política sectària i d’extrema dreta”, ha finalitzat.

Per tant, segueix Garcia, “demanem celeritat, perquè ara mateix la ciutadania i les entitats no saben a qui dirigir-se, qui és el seu interlocutor en cada àrea. Això és pel que ha de preocupar-se un govern, i no per qui va a ser diputada a les Corts Valencianes o qui se queda de regidor a l’Ajuntament”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací