Rècord històric en els resultats de les PAU a l’UJI amb el 98,68% d’aprovats en la convocatòria ordinària

401

La nota mitjana també ha sigut la més alta fins ara, empatada amb la mitjana de 2021

Actualitat Diària

El 98,68% de l’estudiantat que s’ha presentat a la convocatòria ordinària de les proves d’accés a la universitat (PAU) celebrades del 6 al 8 de juny de 2023 en la Universitat Jaume I de Castelló ha obtingut el resultat d’apte.

Dels alumnes que s’han presentat a les proves en la fase obligatòria, 2.323 han aprovat en aquesta convocatòria. El percentatge d’aprovats és major respecte de la convocatòria ordinària de juny de l’any passat, en què va aprovar el 98,42% dels presentats i representa el percentatge més alt de la sèrie històrica.

Pel que fa a les notes, en aquesta ocasió la mitjana (6,78) també ha sigut la nota més alta fins ara, empatada amb la de 2021. La nota de PAU més alta (9,75) correspon a un alumne de l’IES Alto Palancia, mentre que la NAU més alta (9,836) l’ha aconseguit un estudiant del Centre Torrenova.

La convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat es realitzarà del 4 al 6 de juliol.

El termini de preinscripció per a accedir a la universitat, tant per a l’estudiantat que ha aprovat en la convocatòria ordinària com el que ho faça en l’extraordinària, s’inicia dilluns 19 de juny i finalitza el 7 de juliol a les 14 hores. La sol·licitud de la preinscripció s’ha de formalitzar per Internet en l’adreça http://www.preinscripcion.gva.es.

L’estudiantat aprovat en les PAU coneixerà els resultats de la preinscripció via web el pròxim 14 de juliol a partir de les 13 hores.

L’estudiantat disposa de tota la informació dels tràmits necessaris per a dur a terme els processos d’accés, preinscripció i matrícula així com notes de tall i d’admissió en el web:  https://www.uji.es/perfils/futurs/grau/

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací