La cadena Mercadona adquireix 180.000 tones de tomaca espanyola de pera per a vendre-ho en conseves

647

Els clients adquireixen més de 5 milions de pots al mes en les varietats d’Enter, Trossejat i Triturat sense conservants ni ensucres

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, embene més de cinc milions de pots de Tomaca en Conserva Sencer, Trossejat i Triturat. Per a la seua elaboració, s’adquiriran enguany un total de 180.000 tones a productors de Còria (Càceres) i Pobla de Montalban (Toledo).

La Tomaca de Pera Extra és la varietat específica que s’utilitza per a ser envasat amb la marca Hisendat després de ser recollits al punt òptim de maduració durant la seua temporada, que va des de principis d’agost fins a mitjan setembre.

Sense conservants ni sucres afegits, les tomaques arriben a la fàbrica directament del camp i una vegada llavats i pelats, són enllaunats enters, trossejats o triturats. L’empresa Cidacos és el Proveïdor Totaler de tomaca natural en les després de varietats que ofereix Hisendat, amb formats de 400 a 800 grams que s’assorteixen a tota la cadena de supermercats.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i Verdures de temporada”. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s’emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària i està impulsat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací