La Generalitat destinarà 83.300 euros per a dinamitzar la governança turística del Penyagolosa

600

Per part seua, el patronat provincial de Turisme de Castelló contribuirà amb 83.300 euros

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló i l’Associació Intermunicipal de Municipis de Penyagolosa per al desenvolupament i execució del Pla de Dinamització i Governança Turística del Penyagolosa en 2020.

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 83.300 euros per a dur a terme diferents actuacions del Pla de Dinamització i Governança Turística del Penyagolosa.

L’import total màxim de cost d’execució de les actuacions a desenvolupar mitjançant aquest conveni ascendeix a 216.600 euros, que seran finançats per les administracions de la manera següent: el patronat provincial de Turisme de Castelló contribuirà amb 83.300 euros; l’Associació Intermunicipal de Municipis de Penyagolosa aportarà 50.000 euros i Turisme Comunitat Valenciana subvencionarà l’acord amb 83.300 euros.

Mitjançant aquest conveni s’executaran actuacions que persegueixen l’augment de la qualitat dels serveis turístics del territori, la millora del mig urbà i natural, l’ampliació i millora dels espais d’ús públic. A més de l’augment, diversificació i millora de l’oferta complementària, la posada en valor dels recursos turístics, la creació de nous productes, així com la sensibilització i implicació de la població i agents locals en una cultura de qualitat.

Els plans de dinamització i governança de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana s’instrumenten a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana i altres administracions públiques i ens privats a fi de fomentar la innovació, la modernització i la consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta, atenent fonamentalment criteris de millora de la competitivitat, de la sostenibilitat i del reequilibri socioterritorial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací