Almassora reparteix els abonaments d’autobús per anar a l’UJI el curs 2019/20

658

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora ha iniciat hui el registre de sol·licituds del bo d’autobús a la Universitat Jaume Iper a facilitar el transport a l’estudiantat durant el pròxim curs. Les persones interessades han d’estar matriculades en l’UJI i empadronades a Almassora. El departament municipal de Joventut disposa de tarifes mensuals, trimestrals i anuals.

Tal com ha informat la regidora de l’àrea, María Luisa Renau, el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) emetrà el bo a les persones que, a partir de hui, presenten la instància, la matrícula de l’UJI del curs 2019/2020, l’abonament de la taxa i una fotografia grandària carnet. De fet, el personal del SIAC ha atés aquest matí als primers usuaris que s’han desplaçat per a sol·licitar el seu abonament, servei exclusiu per a l’alumnat del campus castellonenc.

La tarifa mensual és de 20 euros i caduca el dia 31 de cada mes, l’abonament trimestral té un cost de 50 euros amb una vigència fins al 31 de desembre, el 31 de març i el 30 de juny, respectivament. Finalment, bo anual és de 120 euros, amb vigència fins al 30 de juny. Aquest últim va ser el més demandat el curs passat, amb 31 usuaris, mentre que 27 persones es van acollir a la tarifa trimestral i huit ho van fer amb caràcter mensual.

Tal com han informat des del departament de Joventut, una vegada abonat l’import de la sol·licitud, el SIAC emet un carnet, que és el que els usuaris han de presentar al conductor d’autobús. El servei estarà actiu en dies lectius, a partir del 9 de setembre, de dilluns a divendres amb eixides des de la plaça Santa Isabel (enfront de la farmàcia), carrer Constitució (davant del col·legi Errando Vilar) i carrer Boqueras (encreuament amb Sant Crist).

Les eixides d’Almassora seran a les 7.15, les 8.25 i a les 14.15 hores, després del pas del servei per Borriana. El retorn està previst des de l’Àgora de l’UJI a les 13.15, les 14.45, les 19.15 i les 21.15 hores. Les parades a la volta són al carrer Boqueres 107, Santa Quitèria a l’altura del número 235 i plaça de la Picaora.

La regidora de Joventut ha recordat que aquest servei exclusiu per a l’alumnat de l’UJI permet accedir diàriament fins al campus “amb comoditat, a un preu raonable per a les famílies i sense la dificultat afegida de buscar aparcament a l’entorn de la Jaume I i a més en horari de matí i vesprada per a atendre el major nombre possible de beneficiaris”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací