Nissan ofereix el seu sistema d’energia sostenible a una escola Sud-africana

722

Actualitat Diària

Nissan ha anunciat que oferirà ajuda a un internat sud-africà situat prop de Pretòria mitjançant la instal·lació d’un sistema d’energia sostenible que aprofita la tecnologia de la Mobilitat Intel·ligent Nissan.

En el marc del seu compromís amb la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, Nissan ha estat col·laborant amb la Filadèlfia School per a millorar el seu accés a electricitat sostenible i augmentar el seu ús d’energia renovable. Encara que la xarxa elèctrica nacional proveeix al 85% de la població, les limitacions de capacitat i connexió a Sud-àfrica es tradueixen en apagades regulars no previstes per a l’escola. La Filadèlfia School és un internat per a més de 400 estudiants discapacitats amb edats compreses entre els 14 i els 21 anys, per la qual cosa és especialment sensible a esdeveniments tan pertorbadors com aquestes apagades. Gràcies a una combinació de bateries reutilitzades de Nissan LEAF i panells solars, l’escola ara compta amb un sistema d’energia sostenible que ajuda a mitigar l’efecte dels talls elèctrics per a la comunitat escolar.

Segons ha declarat Derrick Peete, director de la Filadèlfia School: «Sofrim diversos talls elèctrics al mes, que normalment duren diverses hores, però a vegades fins i tot un dia sencer. Activitats diàries com usar ordinadors, imprimir en braille per als nostres estudiants amb problemes de visió o simplement cuinar es converteixen en tot un repte davant aquestes apagades elèctriques. Per tant, l’accés estable al subministrament elèctric resulta de vital importància per a nosaltres.»

Com a part de la seva missió de crear un món «més net, segur i just», Nissan està abordant aquest problema de fiabilitat energètica mitjançant diversos projectes piloto per tot el món.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací