Les Alqueries presenta la quarta edició del festival ‘Hell Ride Blues Festival’

910

El festival compta amb una programació per a tots els públics i se celebra el 12 i 13 d’abril de forma gratuïta

Actualitat Diària

L’Ajuntament de les Alqueries ha presentat en roda de premsa, juntament amb la directora de l’Associació Cultural The Blue Farm Society, Dina Brunet, l’IV Hell Ride Blues Festival que se celebra el pròxim 12 i 13 d’abril i serà gratuït per a tots els públics. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries destaca que “és un festival que ofereix una gran diversitat d’activitats tant culturals amb un gran cartell d’artistes, gastronòmiques i lúdiques” i explica que “és una gran oportunitat perquè el públic s’acoste i conega el nostre municipi i a més gaudi de la música”.

El festival donarà començament el dia 13 a les 18.30 hores amb la presentació del mateix i una posterior festa de benvinguda. Durant els dos dies del festival hi haurà concerts de Blues, Sessions Dj, Rhythm and blues amb artistes com Fernando Béiztegui, Victor Portes, Sweet Marta aka Marta Suñé, Larry Little Bits o Méter Manorara, entre molts més. A més, els assistents podran participar en MasterClass amb músics del festival i aprendre a ballar blues a càrrec dels professors Roger i Moni de Chicago Blues Danse Madrid. Així mateix, Héctor Martínez, Mayka Edjole, Sweet Marta i Fernando Béiztegui donaran una conferència musical ‘Les Dones i el Blues’.

Les xiquetes i xiquets que acudisquen a les Alqueries durant aquests dies podran gaudir de tallers infantils per a construir instruments musicals i participar en el concurs de dibuix infantil. El festival també compta amb activitats gastronòmiques amb el tren turístic pel municipi que recorrerà la ‘IV Ruta de la Tapa’ i ‘II Ruta del Cigaló & Blues’ amb actuacions en directe que eixirà cada hora des de les 12h fins a les 18h durant el dissabte 13. Entre l’oferta d’activitats destaca la solidaritat amb el concurs de paella solidària a favor diverses ONG provincials, el mercat ambulant musical amb artesans d’harmòniques, guitarres; transfer de fotografia en fusta, pintors, mercat ambulant de vinils, mercat ambulant solidari i gastrocultural.

Esther Lara, agraeix “la col•laboració de l’associació The Blue Farm Society per la seua predisposició per tirar avant aquest festival, als comerços i entitats que han col•laborat en la segona edició que se celebra en el nostre municipi” i anima “tant a famílies, majors i joves a assistir a un festival únic”. Per part seua, Dina Brunet, explica que “no volem que es perda el blues i aquesta és una forma de donar a conéixer què és i com el blues va arribar a ser mare de la resta d’estils musicals”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací