Onda forma a més de 60 persones davant la demanda del sector de l’hostaleria

443

Bou: “Gràcies a aquests cursos molts joves tenen oportunitats per a trobar ocupació”

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda, en col·laboració amb el Centre de Turisme de Castelló (CDT), ha dut a terme hui un curs de manipulació d’aliments amb l’objectiu de formar a més de 60 persones en el sector de l’hostaleria i alimentació, d’acord amb l’alta demanda d’aquest perfil laboral que té en aquests moments Onda davant l’arribada de noves cadenes de restauració.

Els alumnes han pogut adquirir coneixements teòrics i pràctics sobre les labors de manipulació d’aliments, requisit indispensable per a treballar en el sector de l’alimentació.

Sobre aquest tema, el Tinent d’Alcalde de l’àrea de Joventut i Recursos Humans, Vicent Bou, ha destacat que “escoltem les nostres empreses i programem formació a la carta segons les seues necessitats laborals”, i també ha afegit que “gràcies a aquests cursos molts joves poden gaudir d’una gran oportunitat de trobar una primera ocupació”.

Taller sobre Excel

D’altra banda, el Centre d’Ocupació i Formació oferirà a persones desocupades un taller per a adquirir competències digitals en el maneig del programa Full de càlcul Excel del 19 al 23 de juny. El requisit principal per a aquest taller és que es tinga un coneixement mitjà d’informàtica o haver realitzat, almenys, el curs d’alfabetització per a l’ocupació.

Els objectius d’aquest taller són conéixer els usos i funcionalitats d’un full de càlcul; saber realitzar càlculs bàsics i aplicats a l’empresa o la gestió empresarial; realitzar senzills dissenys de plantilles d’ús quotidià en l’empresa; conéixer el concepte de les aplicacions ofimàtiques en el núvol i aprendre a utilitzar-les; o millorar les competències digitals per a progressar en la teua carrera laboral. El taller tindrà una duració de 20 hores i es realitzarà en l’Antic Col·legi Monteblanco. Les inscripcions es poden realitzar en https://onda.portalemp.com/cursos.html

Noves ofertes

Quant a ofertes laborals, l’Agència d’Ocupació Onda Inserida té actives les següents: Dependent Burger King (2023/00182); Auxiliar Info Tourist (2023/00181); Caixer Reposador (2023/00180); i Tècnic de Laboratori Ceràmic (2023/00179).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací