Benicàssim homenatja a Alejandro García Guinot, alcalde de la ciutat entre 1995 i 1999

414

Va ser impulsor del centre de salut i la rehabilitació integral del col·legi Santa Águeda

Actualitat Diària

El Teatre Francisco Tárrega ha acollit hui l’homenatge a Alejandro García, alcalde de Benicàssim entre 1995 i 1999, a més de músic. El polifacètic castellonenc, era fill de l’autor de l’emblemàtic ‘Rotllo i Canya’. Alejandro García Guinot, que va morir al desembre de 2022 va ser conegut també per la seua faceta musical com a pianista, una afició que va heretar del seu pare, Pepe García, l’autor d’un dels himnes més emblemàtics de Castelló, el ‘Rotllo i Canya’ que ressona per tots els carrers de la capital de la Plana durant les festes de la Magdalena. Durant el seu mandat va ser impulsor del centre de salut i la rehabilitació integral del col·legi Santa Águeda.

“Alejandro va tindre el seu cor partit, castellonenc de naixement i benicense d’adopció. Va estimar aquesta ciutat que li va acollir primer com a treballador de banca i després amb l’honor més gran que algú pot tindre, com a alcalde entre 1995 i 1999. I dic que era treballador incansable i que estimava aquesta ciutat perquè en aqueixos quatre anys al capdavant de la corporació, Alejandro ens va obrir un camí de futur a molts que hui intentem seguir el seu exemple de treball constant, vocació de servei públic i dedicació.

Ens va donar exemple per a fer aqueixa política útil i pròxima, de ser aqueix alcalde humà i comprensiu que es desviu per la seua ciutat per damunt de tot, d’escoltar atentament els veïns, ajudant a quants li van requerir i sobretot cal reconéixer que va engrandir aquesta ciutat, perquè gràcies a la seua obstinació i al seu empenyiment es va escometre la rehabilitació integral del CEIP Santa Águeda i del nostre centre de salut”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim en funcions, Susana Marqués.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací