La Guàrdia Civil deté a una persona per tràfic de drogues a Cinctorres

358

També se li atribueix els delictes de resistència i desobediència greu

Actualitat Diària

La Guàrdia civil ha detingut a un home, com a suposat autor d’un delicte de tràfic de drogues i un altre de resistència i desobediència greu en la població de Cinctorres. Dins del Pla d’impuls de la resposta operativa davant el repte demogràfic, la Guàrdia Civil té establits serveis per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents a la província.

Quan els agents es trobaven prestant servei de seguretat ciutadana amb motiu de les festes locals en la població de Cinctorres, els mateixos es van adonar de la presència d’una persona que realitzava moviments estranys en les seues pertinences en observar el vehicle policial. Els guàrdies civils van procedir a la seua identificació, no podent-ho dur-ho a terme en aqueix moment ja que el mateix es va donar a la fugida a peu, sent interceptat després d’uns metres de fugida, en intentar la seua detenció un dels guàrdies civils va ser agarrat per un dels seus braços, així com l’estirament del seu uniforme policial.

Per tot això es va procedir a la seua detenció, tractant-se d’un home, per resistència i desobediència greu.

Verificada les pertanyies de l’ara detingut, en el seu interior es van trobar dins d’una renyonera, 9 dosi pel que sembla de cocaïna, 140 euros en moneda fraccionada, per la qual cosa se li atribueix un delicte de tràfic de drogues.

Les diligències instruïdes van ser entregades a la disposició dels Jutjats de Vinaròs.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Morella.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací