La Guàrdia Civil deté a una persona per robatoris en Benicarló

347

El valor del sostret en els diferents establiments i locals ascendeix a 6.000 euros

Actualitat Diària

L’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Benicarló ha detingut a un home com a presumpte autor de cinc robatoris amb força en les coses comesos en establiments de la localitat, entre els mesos d’abril i maig del present any.

La investigació es va iniciar arran del robatori ocorregut en un establiment de telefonia a Benicarló, quan en la matinada de l’11 d’abril, un individu després de fracturar el finestral de l’aparador, accedeix a l’interior del local i sostrau dues terminals de telefonia d’alta gamma per un valor de 2.000 euros.

En la matinada del 22 d’abril de 2023 es produeix un robatori a l’interior d’un bar; quan un individu després de fracturar el cristall de la porta d’entrada, accedeix i sostrau la recaptació de la caixa registradora.

Posteriorment en les setmanes següents es produeixen tres fets similars en diferents establiments públics de la localitat, en els quals un individu, amb el mateix “modus operandi”, l’autor accedeix a l’interior dels locals sostraient la recaptació de les caixes registradores, màquines de joc i expenedora de tabac.

En tots els robatoris utilitzava passamuntanyes i es cobria les mans amb guants.

Després de les perquisicions policials practicades per a l’esclariment dels robatoris, els investigadors aconsegueixen la seua identificació.

S’activa un dispositiu de cerca donant com a resultat el seu de- *tención quan es trobava en l’estació de ferrocarril de la localitat amb la intenció d’abandonar la ciutat després de la comissió dels últims fets delictius.

El valor del sostret en els diferents establiments i locals ascendeix a quantitat de 6.000 euros.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil pertanyents a l’Àrea d’Investigació i guàrdies civils de Benicarló i Vinaròs, amb la col·laboració de la Policia Local d’aquesta localitat

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací