Vila-real acull ‘Il Trovatore’ des de la Royal Opera House de Londres

312

L’emissió serà el proper dimarts, 13 de juny, a les 20.15 hores en els multicines Sucre

Actualitat Diària

La Royal Opera estrena la seua nova producció de la monumental ‘Il Trovatore’, de Verdi. L’obra es retransmetrà dimarts que ve, 13 de juny a les 20.15 hores (hora peninsular), en directe i via satèl·lit des del Convent Garden londinenc a la província de Castelló. Multicines Sucre Vila-real projectarà l’obra. També arribarà a més de 100 cinemes d’Espanya, i 940 sales de diferents països.

Coproduïda amb el Opernhaus de Zuric, porta de tornada a l’aclamada directora Adele Thomas després de l’èxit de Bajazet (2022) i Berenice (2019). Protagonitzada per Marina Rebeka, Riccardo Massi, Ludovic Tézier i Jamie Barton, aquesta enèrgica producció situa la història de Verdi en un univers de superstició medieval inspirat en el Bosco. Antonio Pappano dirigeix la dramàtica composició musical de Verdi, que inclou el famós cor Anvil.

Una devastadora maledicció sorgeix de les seues cendres en aquesta sensacional història de Verdi sobre la superstició i la rivalitat. Les passions es disparen quan Manrico i el Comte di Lluna competeixen apassionadament per l’amor de Leonora. Cap d’ells sap que Lliri blanc, la mare de Manrico, porta dècades guardant un terrible secret. Prompte sorgirà una maledicció del passat que tindrà conseqüències devastadores per a tots.

Cantada en italià amb subtítols en espanyol, té una duració: 3 hores i 25 minuts (incloent un intermedi) i inclou imatges exclusives entre bastidors, entrevistes i informació sobre el procés d’assaig. Amb aquesta retransmissió la Royal Opera House tanca la seua temporada de cinema 2022-2023. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací