El Teatre Principal de Castelló tanca la temporada amb l’humor d’Eugeni Alemany

923

Últimes entrades a la venda per a la representació de la peça ‘A ningú que li passe’, de l’artista valencià

Actualitat Diària

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta aquest dissabte 17 i diumenge 18 de juny a les 19.00 hores una doble funció de l’obra ‘A ningú que li passe’ del valencià Eugeni Alemany.

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha assenyalat que “tanquem una temporada en què el públic de Castelló ha gaudit al nostre teatre de les millors companyies professionals, d’espectacles premiats i reconeguts, dramaturgs, companyies, espectacles familiars, obres de tota mena amb les quals hem aconseguit que sigue el Principal, de veritat”. Ribes ha volgut destacar que “acabar amb l’humor d’Alemany és un bon senyal, ja que deixarà el nostre somriure al pati de butaques”.

‘A ningú que li passe’ és molt més que un monòleg còmic: és una comèdia teatral, una porta oberta a la improvisació, una proposta de joc amb el públic i, sobretot, una invitació a endinsar-se en ‘l’univers Alemany’.

Eugeni Alemany pujarà a l’escenari del Teatre Principal de Castelló per a mostrar el caràcter i els costums dels valencians, els fills, la vida en parella i tot aquest ventall de situacions de la vida quotidiana que l’artista mostra en les xarxes socials, i que han acabat generant una estreta relació de complicitat entre ell i el seu públic.

L’espectacle està inclòs dins de l’abonament de primavera del Teatre Principal de Castelló. Les últimes entrades soltes a la venda tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de IVC . Recordem que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló, o l’EACC, s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte que pot arribar al 50 %.

Jornades de pensament arquitectònic a l’EACC

El dissabte 17 de juny a l’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC) a partir de les 10.30 del matí tindrà lloc la segona edició de les jornades de pensament arquitectònic ‘Rotondes i taronges’, centrades en el paisatge de Benicàssim.

Aquesta activitat ens proposa endinsar-nos en l’arquitectura i el paisatge contemporanis de Benicàssim per a analitzar diferents imaginaris col·lectius que sobrevolen la ciutat. Comissariada per l’arquitecta Maria Aucejo Mollà, es passejarà per edificis i localitzacions suggeridores per a aprendre de la història del territori. En la tasca, estarà acompanyada per l’arquitecta castellonenca establida a Berlín, Beatriz Alés; la fotògrafa Mati Martí, i els arquitectes Pau Olmo i Adrià Ripoll.

Durant el matí, a l’edifici de l’EACC, s’assistirà a diversos tallers i presentacions de projectes en què els convidats a participar-hi han treballat durant els últims mesos a partir de material d’arxiu i sessions de debat al voltant dels imaginaris de la ciutat.

A la vesprada, es farà una passejada i una visita guiada als blocs d’apartaments Los Naranjos i Santa Àgueda, a Benicàssim, acompanyats d’habitants d’aquests singulars edificis, obres de Miguel Prades Safont i l’equip MBM (Josep Martorell, Oriol Bohigas, David Mackay), respectivament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací