Sanitat elabora recomanacions anti COVID-19 específiques per al Ricardo Tormo

1135

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha elaborat un decàleg amb recomanacions sanitàries addicionals amb motiu de la celebració de competicions esportives en el circuit Ricardo Tormo de Xest, que acollirà del 12 al 14 de novembre el MotoGP 2021 Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

Aquestes mesures específiques complementen i afavoreixen el compliment de les quals ja hi ha vigents per a evitar la transmissió de la Covid-19, i posen l’accent en la prevenció d’aglomeracions i a adoptar mesures per a fomentar el consum responsable d’alcohol per a evitar afavorir els contagis.

Amb aquest objectiu, es desaconsellen les festes, revetlles o discomóviles, així com la instal·lació de barres per a vendre beguda al carrer. Es recorda, així mateix, que els botellons estan prohibits.

El decàleg també recomana que els horaris dels establiments de restauració, hostaleria i oci s’ajustin al mínim previst en la normativa, i evitar que la gent s’arremolini a la porta dels establiments hostalers i de restauració. Per a aconseguir-ho, se suggereix incentivar la reserva anticipada de taula o ampliar les terrasses autoritzades, quan sigui aconsellable, per a poder garantir la distància de seguretat.

També es contempla limitar el trànsit, sobretot de motos, per dins del nucli urbà.

Al marge d’aquestes mesures ad hoc, el MotoGP 2021 Gran Premi Motul i la resta d’esdeveniments esportius programats en el circuit Ricardo Tormo han de respectar les mesures sanitàries ja vigents, com el límit de 10 persones per taula en establiments d’hostaleria i restauració així com la distància de 1,5 metres entre taules, tant a l’interior del local com a l’aire lliure, o l’obligació de portar posada la màscara sempre, excepte quan es consumeix.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací