Global Omnium crea una nova eina que permet previndre l’aparició de legionel·la

401

Mitjançant el mesurament de la temperatura de l’aigua amb la instal·lació de dispositius IoT

Actualitat Diària

Global Omnium ha posat en marxa una nova eina que permet previndre l’aparició de la legionel·la mitjançant el mesurament de la temperatura de l’aigua. Gràcies a la instal·lació de dispositius IoT per a la mediació del paràmetre de temperatura, el seu monitoratge en temps real i gràcies a una plataforma de dades intel·ligent podem generar alarmes de caràcter preventiu enfront de la legionel·la.

El bacteri de la Legionel·la es troba en tota mena d’instal·lacions d’aigua. Segons la normativa vigent, s’ha de registrar diàriament la temperatura dels elements d’acumulació, atés que aquest és el paràmetre que ens índia el factor de risc en les condicions d’ús de les instal·lacions ACS.

Aquesta nova eina forma part de totes les actuacions que s’estan duent a terme des del laboratori de Global Omnium per a la detecció ràpida de bacteris, virus i malalties a través de l’anàlisi de les aigües residuals d’una ciutat o municipi.

En aquest sentit, la seua detecció ens permet poder activar de manera eficient qualsevol acció de tipus sanitari o social que siga necessari i per tant minorar els impactes negatius sobre la salut de les persones.

En els últims temps, “des de Global Omniun hem avançat molt en la posada en marxa de noves tècniques que ens permeten conéixer a través dels recursos hídrics qualsevol tipus d’alteració que necessite d’intervencions per part de les autoritats sanitàries i administratives” asseguren fonts de la companyia. “L’aigua residual és una font d’informació d’extraordinari valor per a conéixer l’estat de salut de les ciutats i és una eina complementària de qualitat per a contribuir al benestar de les persones” 

“El nostre compromís és ser un instrument al servei de la societat i ser part activa per a generar solucions gràcies a la investigació i els avanços tecnològics que beneficien i milloren a qualitat de les persones”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací