El Circuit Ricardo Tormo acull l’estrena de la Copa d’Espanya de Velocitat

288

S’incorpora a un nou certamen denominat CEF, que congrega els campionats territorials

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo celebra, aquest cap de setmana, la primera cita de la Copa d’Espanya de Velocitat, que aquesta temporada s’incorpora a un nou certamen denominat CEF i que congrega els campionats territorials de motociclisme.

Després de dues jornades d’entrenaments lliures el dijous i el divendres, els pilots es jugaran la seua posició en la graella d’eixida en la jornada del dissabte, durant els entrenaments cronometrats en sessions de matí i vesprada. A partir de les 16.45 hores tindran lloc les dues primeres carreres de Promo2 R4C i de Promo1 de la FCMM.

El diumenge se celebraran els ‘warm up’ des de les 9.00 hores. I, a partir de les 10.40 h, se succeiran les carreres de Promo2 R4C FCMM, la Ibèria Cup BMW, Supersport, SBK, SSP 300 i Promo3, que tancarà el programa al voltant de les 15.30 hores.

Un total de 107 pilots han confirmat la seua participació en aquest primer cap de setmana de carreres de la Copa d’Espanya, que agafa el relleu del Campionat interautonòmic de Velocitat, que deixa de celebrar-se. L’organització que lidera la Real Federació de Motociclisme Espanyola ha programat un total de nou caps de setmana de competició en traçats com Jerez, Barcelona-Catalunya, Albacete, Navarra i Cartagena.

L’entrada per a tots els aficionats és gratuïta, tant a la tribuna de boxes com al ‘pàdoc’ de Cheste.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací