Vila-real congregarà més de 350 artistes en la tercera edició del Vila-real Talent

330

L’artista convidat d’aquesta edició és Xarxa Teatre, la prestigiosa companyia que enguany celebra el seu 40 aniversari

Actualitat Diària

El projecte Vila-real Talent torna per a mostrar gran part del talent musical i artístic que existeix a la ciutat a través d’un espectacle que se celebrarà durant les festes de Sant Pasqual i que comptarà amb la col·laboració especial de Xarxa Teatre, la prestigiosa companyia teatral que enguany compleix 40 anys de trajectòria. Vila-real Talent és el projecte impulsat des de l’Ajuntament de Vila-real al costat de les germanes Rosanna i Gisela Morales, directores artístiques de l’esdeveniment, per a posar en valor el bagatge artístic, musical i cultural de la ciutat, implicant artistes i entitats locals en un gran espectacle que en aquesta ocasió s’ha programat per al pròxim 14 de maig a les 22:00 hores.

Al costat de Xarxa Teatre, se sumaran a l’espectacle grans artistes. Tots ells tenen en comú les seues arrels locals, des de l’Orquestra Supramúsica, fins a la Unió Musical La Lira, passant per les veus del Cor Ciutat de Vila-real, la Coral Sant Jaume o el Cor Veus de Cambra. “Amb aquesta iniciativa volem ficar en valor tot l’esforç que els artistes del nostre poble fan dia a dia. Així mateix també es busca demostrar que amb esforç i col·laboració es poden fer coses molt boniques”, explicaven les directores artístiques. 

L’elenc es completarà amb tres pianistes de la talla d’Óscar Campos, Victoriano Goterris i Pascual Gimeno, així com el conjunt de promeses de la música, format per Jesús Giménez, David Flores i Sara Lluch (violí); Jordi Rodríguez (saxo); Alfons Rochera (violoncel); Carles Bellmunt (bombardí); Albert Bellmunt (trombó) i Marc Adsuara (trompeta). En l’apartat de solistes destaca el trompetista, Vicent Campos, i les veus de Manuel Folch, José Goterris, Cayo Durán, David Guillamón, Andrea Font, Gisela i Rosanna Morales.

Les gimnastes Balma Cabedo, Claudia Cabedo, Sandra Corona i Laia Salvador, al costat de la coreògrafa Silvia Giménez, aportaran el seu granet d’arena a l’espectacle. Així com les coreografies desenvolupades per Vicente Miró, Zoe Rubert i Cristian Martínez. El quadre artístic es completa amb Miguel Ángel Navarro al capdavant de la direcció, i Juanjo Peláez com a director de l’O.M. La Lira. Els arranjaments són a càrrec de Vicente Ortiz, mentre que Alba Real és la codirectora, Antonio Arbeloa, el regidor i José Olcina, el responsable tècnic de so.

Com a novetat, el Vila-real Talent comptarà a partir d’ara amb una sintonia anomenada ‘Preludi’ que, com no podia ser d’una altra manera, està composada pel mestre Rafael Beltrán Moner. 

L’esdeveniment, que és una iniciativa de Gisela i Rosanna Morales, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Vila-real i de Porcelanosa. L’empresa líder en la fabricació de productes ceràmics i interiorisme es troba immersa en la celebració del seu 50 aniversari, a través del qual mostra el seu suport a diferents esdeveniments culturals de gran rellevància com aquesta tercera edició del Vila-real Talent, que ja s’ha convertit en un esdeveniment esperat per tota la població. 

Rosanna i Gisela Morales han destacat que Vila-real Talent “naix com un projecte per a donar a conéixer el potencial i el talent que tenim a Vila-real així com acostar la cultura en el marc de les festes patronals”. “Volem mostrar els beneficis culturals que suposa un projecte com aquest i que junts, amb esforç i col·laboració, podem fer un projecte bonic en el qual es combina la participació d’artistes amateurs i professionals”. 

Per la seua part, l’alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha volgut agrair “el treball de Rosanna i Gisela Morales com a coordinadores d’un espectacle amb més de 350 persones”, així com el de “totes les persones que fan possible aquest esdeveniment que és un gran aparador del talent que tenim a la ciutat”. Benlloch ha assenyalat que “no podia haver més ben convidat que Xarxa Teatre, una companyia de projecció internacional que celebra 40 anys de trajectòria”. També ha agraït la col·laboració del Fill Predilecte Rafael Beltrán Moner així com el patrocini de Porcelanosa. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací