El Villarreal posa a la venda el nou primer equipament per a la temporada 2023/24

346

L’entitat i Joma han renovat per les pròximes quatre temporades

Actualitat Diària

El Villarreal ha presentat oficialment el seu nou primer equipament per a la temporada 2023-2024. Els aficionats que ho desitgen ja poden adquirir-la físicament a les botigues oficials i també a la botiga en línia.

Els encarregats de fer de models per un dia per a mostrar el nou equipament van ser el futbolista del primer equip Raúl Albiol, el migcampista del Villarreal B Carlo Adriano i la defensa del Villarreal Femení Cristina Cubedo. Els tres van posar en les remodelades graderies de l’Estadi de la Ceràmica.

El Villarreal i Joma renoven el seu acord per quatre temporades

El que funciona, calia renovar-ho. El Villarreal i Joma han aconseguit un acord de renovació per les pròximes quatre temporades perquè la prestigiosa signatura esportiva espanyola continue sent el patrocinador tècnic esportiu exclusiu oficial del club. Aquesta relació contractual va començar al juliol del 2016.

Per aquest acord, tot l’equipament esportiu i de concentració de qualsevol de les categories del club serà subministrada per Joma. De la mateixa manera, la marca serà l’única capacitada per a fabricar, comercialitzar i proveir de material esportiu oficial del Villarreal CF.

La segona i tercer equipament, pròximament

Després de l’anunci del primer equipament, pròximament es donaran a conéixer la segona i tercer equipament.

Hi ha coses que són sempre iguals, però agraden

La samarreta groga és símbol del Villarreal. L’elaboració és fruit d’un gran procés de col·laboració entre marca i club. Com a resultat, l’estètica actual manté el color que li dona el famós sobrenom. Els uniformes recullen la seua essència combinant-la amb aspectes renovats i amb un estil elegant plasmat en teixit reciclat. Per a donar-li un toc especial i modern, s’ha aplicat un acabat en Jacquard que dibuixa ones en la tela i que, al mateix temps ajuden a la transpiració de la suor. Com és habitual, ve acompanyada de detalls en blau marí remodelats, inclòs el xicotet emblema de l’esquena.

D’altra banda, en el disseny de la peça destaca el patró regular amb coll redó en rib i detall a pic en mesh. Presenta una obertura en les mànegues amb doble acabat també en mesh i en rib. En el baix, s’optimitza l’ajust amb mitjà canalé. Tot això contribueix a la llibertat de moviment i al confort dels futbolistes del Villarreal.

Una samarreta ecològica per a un planeta sostenible

Per als nous uniformes, Joma s’ha reafirmat en el seu compromís amb la cura del medi ambient fabricant les elàstiques 100% amb polièster reciclat. La majoria dels equipaments que la marca fabrica ja porten aquest teixit. S’elabora a partir de fonts reciclades, sobretot de botelles PET, que es converteix en matèria primera. Així, es redueixen un 75% de les emissions de CO₂ i s’evita l’ús de petroli.

Quant als beneficis en realitzar exercici físic, el polièster reciclat aporta elasticitat, resistència i bona transpirabilitat.

Les millors tecnologies del mercat

Joma, com a experta en esport, ha incorporat en l’equipament del Villarreal les qualitats tecnològiques més capdavanteres. Això és fruit de la gran inversió en R+D+i duta a terme en els últims anys. Els productes que es posaran a la venda també segueixen aquests estàndards de qualitat.

En primer lloc, la tecnologia MICRO-MESH SYSTEM està situada en les zones de major sudoració (les axil·les) per a ajudar al fet que la humitat s’evapore ràpidament. Així el cos del jugador romandrà sec, còmode i es previndrà el refredament post exercici.

D’altra banda, cada peça de tela s’ha unit usant el sistema de costures planes FLATLOCK, que prevé l’aparició de possibles rascades en la pell i eleva la comoditat en el joc.

Cal no oblidar l’escut del Villarreal, que apareix en la part frontal gràcies a la tecnologia JOMA SPORTECH. Aquesta tècnica heretada del calçat consisteix en el termosellado de peces de cautxú. Aquest material flexible i resistent no afig pes i no provoca molèsties.

Finalment, la col·lecció 2023/2024 de Joma per al Villarreal es completa amb la resta dels productes de joc, amb una àmplia línia de peces d’entrenament i amb una altra línia de passeig.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací