El PP defensa el canvi de Govern que permeta generar oportunitats a la província

320

“Feijóo sap perfectament el que necessita la província de Castelló”, subratlla Aguilella

Actualitat Diària

El Partit Popular de la província de Castelló defensa el canvi de Govern que permeta generar ocupació i oportunitats a la província. Així ho exposa el secretari general del PP a la província i director de campanya, Salvador Aguilella, qui lamenta que amb Sánchez en el Govern Castelló lidere l’augment en el nombre de demandes per acomiadament en el primer trimestre de 2023 i que les ajudes promeses a la ceràmica no arriben.

“Cada dia que passa falta menys perquè es torne a treballar des del Govern d’Espanya per a generar ocupació i oportunitats per a la província. En el PP tenim un projecte clar per a Espanya i Feijóo sap perfectament el que necessita la província de Castelló i la Comunitat Valenciana i s’ha compromés a solucionar el finançament, la falta d’inversions en els pressupostos de l’Estat, l’arribada d’infraestructures com el Corredor Mediterrani i les mesures que necessita la indústria ceràmica”, subratlla Aguilella. “Alberto Fabra treballarà com a cap de llista del PP al Congrés per la província de Castelló perquè la deixadesa i l’abandó de Sánchez es convertisquen en inversions i solucions a partir del pròxim 23 de juliol”, afig.

El secretari general del PP a la província de Castelló lamenta que el Govern de Sánchez continue sense donar resposta a la crisi que el sector ceràmic pateix des de fa més d’un any i que està provocant caiguda de producció i destrucció d’ocupació. “Fa més d’un any que la indústria ceràmica està alertant de la difícil situació per la qual travessa davant la pèrdua de competitivitat per l’increment generalitzat de costos i l’absència total d’ajudes per part del Govern, mentre que altres països de la Unió Europea, com Itàlia, van activar mesures de suport des del primer moment”, recorda el secretari general.

En els últims nou mesos només en la ceràmica s’han destruït més de 1.000 ocupacions i més de 10.000 persones han patit un ERTO. “Si el clúster pateix, el fa el conjunt de la província de Castelló, sectors i treballadors relacionats de manera directa o indirecta amb el taulell”, afig Aguilella.

Les últimes estadístiques sobre els ‘Efectes de la crisi en els òrgans judicials’ que ha publicat el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) també mostren la difícil situació per la qual travessa el teixit econòmic de la província de Castelló. Durant el primer trimestre d’enguany, s’han presentat un total de 460 demandes per acomiadament, una xifra que suposa un increment interanual del 49%, el major augment registrat en el conjunt de la Comunitat Valenciana.

A més, també han anat a l’alça els concursos de creditors en els primers tres mesos de l’any, amb un total de 133, la qual cosa representa un augment interanual del 54%, segons les estadístiques del CGPJ.

“Enfront de la deixadesa del PSOE i l’absència total de gestió, el PP retornarà la província de Castelló a la senda del creixement i la creació d’ocupació enfront d’un Govern de Sánchez que situa a la província al capdavant de l’augment de demandes per acomiadament”, afirma Aguilella.

“La província ha passat de ser un motor d’ocupació i prosperitat a patir destrucció d’ocupació deguda a la nefasta política del Govern del PSOE que no atén la província de Castelló malgrat la situació extraordinària que està vivint i que s’enceba en la indústria ceràmica”, explica el secretari general del PPCS.

“El sector ceràmic s’apaga. El futur de la nostra província depén d’una indústria que és la locomotora de gran part de l’ocupació i la riquesa de Castelló i no podem romandre de braços plegats mentre veiem que el Govern continua sense atendre les demandes de la província”, conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací