Alberto Fabra serà el cap de llista del PP al Congrés per la província de Castelló

358

En aquesta candidatura, es renova a 39 dels 52 caps de llista, és a dir el 75%

Actualitat Diària

El Partit Popular ha designat a Alberto Fabra com a cap de llista al Congrés per la província de Castelló. El Comité Electoral del PP nacional s’ha reunit aquest matí per a aprovar la llista dels candidats que encapçalaran les candidatures de la formació al Congrés dels Diputats amb els quals concorrerà a les pròximes eleccions generals del 23 de juliol. En aquesta candidatura, es renova a 39 dels 52 caps de llista, és a dir el 75%.

El president del partit, Alberto Núñez Feijóo, encapçalarà la llista per Madrid, la secretària general, Bufona Gamarra, la de La Rioja, i el coordinador general, Elías Bendodo, encapçalarà la de Màlaga.

En el cas de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra encapçalarà la llista per la província de Castelló; Macarena Montesinos la d’Alacant, i Esteban González Pons és el cap de llista del PP al Congrés per la província de València.

El criteri utilitzat pel Comité Electoral, que presideix Diego Calvo, per a seleccionar als caps de llista ha sigut el d’incloure persones que compten amb una dilatada trajectòria política i legislativa, així com una contrastada experiència en gestió pública i privada, amb perfils que a més de tindre aquest bagatge han format part de les estructures del partit i han realitzat una magnífica labor durant aquesta legislatura.

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, afirma que “Alberto Fabra és un gran candidat per a aconseguir desbloquejar a la província del càstig al qual ens està sotmetent el PSOE de Sánchez i per a defensar les necessitats que té Castelló”. “Alberto Fabra té un coneixement real de la província i sap perfectament quines són les mesures, infraestructures i oportunitats que no poden continuar passant de llarg de la nostra província”, afig la líder provincial.

“L’aposta del nostre president Alberto Núñez Feijóo permetrà que la província de Castelló torne a ser locomotora de creixement i recupere la creació d’oportunitats, la llibertat i la senda del creixement de la qual mai s’haguera hagut de baixar”, subratlla la presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací