Eurocaja Rural inaugura ‘Dosis Formatives’ amb una conferència sobre les vacunes

583

Actualitat Diària

La Fundació Eurocaja Rural ha organitzat un nou programa gratuït de ponències denominat ‘Dosis Formatives’, l’objectiu principal de les quals és proporcionar solucions als problemes actuals i resoldre dubtes a situacions a les quals ens enfrontem des dels diferents àmbits de la nostra vida.

La primera d’elles serà pronunciada, des de Nova York, per la albaceteña Ana Céspedes, directora general mundial d’operacions de IAVI (International AIDS Vaccine Initiative), organització global amb seu a Nova York i dedicada al desenvolupament de vacunes i anticossos per a malalties infeccioses, amb l’objectiu que siguin assequibles i accessibles. Principalment, IAVI centra la seva activitat en SIDA, tuberculosi i COVID-19.

Gespes compartirà pantalla amb Román Escudero Cruz, presentador del programa de Ràdio de CMM ‘Investiga que no és Poc’, i amb el president de la Fundació Eurocaja Rural, Javier López Martín.

Ja està obert el termini d’inscripció a aquesta jornada en línia, gratuïta i que s’emetrà en directe. Tots els interessats poden reservar la seva plaça a través de la pàgina web de la Fundació o en l’adreça https://eurocajarural.fun/activitats/dosi-formativa-vacunes-contra-el-covid-19/

Aquest programa reflecteix el compromís i l’adaptació de la Fundació Eurocaja Rural al moment actual en el qual vivim, preocupant-se per adequar el seu pla d’actuació a les necessitats reals que demanda la societat del seu entorn, oferint solucions a través d’iniciatives innovadores.

Trajectòria dels participants

Ana Céspedes és Doctora en Farmàcia Magna Cum laude i Premi Extraordinari. A més, compta amb estudis de postgrau en la London School of Economics, IESE, GAP International i l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT).

També és membre de la Junta Directiva del Healthcare Chapter de IESE i del Consell Científic de l’Institut Propatiens, així com ambaixadora de la iniciativa #LasMujeresnosMovemos.

Com a emprenedora social, va crear la plataforma Living Mindfulness en 2018 i és fundadora de la iniciativa Spanish Women Leaders in Life Sciences.

Ha desenvolupat la seva labor professional durant més de dues dècades en el sector salut, en diverses companyies farmacèutiques, de biotecnologia i de consultoria estratègica a Espanya, Europa i a nivell mundial. Ha liderat les àrees de Direcció General, Màrqueting i Estratègia, Preus i Accés a Mercat, Comunicació i Corporate Affairs. en empreses com Arthur Andersen, Serono Ibèria, Merck S.L i IAVI.

Román Escudero és llicenciat en Periodisme per la Universitat de Múrcia i diplomat en Relacions Laborals i RH per la Universitat de Castella-la Manxa.

En l’actualitat treballa com a periodista en la Unitat de Cultura Científica i Innovació de la Universitat de Castella-la Manxa (UCLM), i des de febrer de 2018 dirigeix i presenta en Ràdio Castella-la Manxa el programa de ràdio ‘Investiga, que no és poc’, un espai setmanal de divulgació científica en la qual entrevista investigadors i investigadores de la UCLM, així com als més prestigiosos científics espanyols, per a donar a conèixer els avanços en matèria de ciència i recerca.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací