El Nissan LEAF es converteix en el brillant arbre de Nadal

715

Actualitat Diària

Nissan passejarà per la neu durant aquest Nadal amb un Nissan LEAF molt festiu alimentat per la seua pròpia energia regenerada.

Per a alegrar el Nadal mentre se celebra el poder de l’energia regenerativa, aquest vehicle especial i únic transformarà el Nissan LEAF en un ARBRE (de Nadal) Nissan. Decorat amb una il·luminació espectacular, l’ARBRE Nissan demostra com el cotxe elèctric regenera energia en frenar o desaccelerar.

El Nissan LEAF compta amb dues funcions de conducció que ofereixen regeneració energètica. L’e-Pedal del Nissan LEAF permet al conductor arrancar, accelerar, desaccelerar i parar el cotxe tan sols amb el pedal de l’accelerador. L’e-Pedal també ajuda al cotxe a recuperar energia mitjançant la frenada regenerativa. Aquesta tecnologia funciona reciclant l’energia del moviment del cotxe durant la frenada o la desacceleració, que torna directament a les bateries, on s’usa per a recarregar-les. Per part seua, la manera B és una funció de conducció que regenera energia durant la frenada, quan el conductor usa el pedal de fre de manera normal.

Que brille!

Equipat amb milers de LED, la brillant il·luminació recorda als conductors mentalitzats amb la sostenibilitat que posseir un vehicle elèctric permet generar energia. De fet, el conductor mitjà del Nissan LEAF regenera 744 kWh* d’energia neta si recorre 18.000 km. Aquest estalvi energètic és equivalent al 20% del consum elèctric total d’una llar europea mitjana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací