El Corte Inglés sorteja entre els usuaris de la seva app més de 1.700 premis

544

Actualitat Diària

El Corte Inglés llança per primera vegada en la seva història “Les marques de la sort”, el gran sorteig només per als usuaris de la seva app, del 16 al 23 de desembre. Una acció amb un total de 1.755 premis per un valor de 135.000 euros. Aquests regals només es poden aconseguir a través de l’app. Aquells clients que encara no l’hagin descarregat, podran fer-ho i d’aquesta forma participaran en el sorteig de manera immediata.

Per a poder participar en el sorteig, el client de l’app només ha d’accedir, a través de la pàgina de l’aplicació, al bàner de benvinguda, que li redirigirà a un microsite on l’usuari podrà registrar-se amb el seu compte digital. Si encara no es té l’aplicació, el client podrà descarregar-la-hi i participar de manera immediata.

Es faran sortejos diaris, de tal manera que cada dia es lliuraran uns 250 premis aproximadament. Després d’haver participat, el client rebrà un mail en el qual se li comunicarà el tipus de premi que li ha tocat (virtual o físic).

Amb aquesta acció, El Corte Inglés vol premiar als clients que ja són usuaris de l’app i compren a través d’ella, al mateix temps que ofereix a qui encara no la té, l’oportunitat de descarregar-la-hi per a poder entrar en el sorteig.

Hi haurà dos tipus de premis, els regals virtuals i els regals físics. Els primers generaran uns tiquets per determinat valor que es podran canviar en la marca que figuri en aquest tiquet en qualsevol centre d’El Corte Inglés, en la pàgina web o a través de l’app.

Els segons, és a dir, els premis físics, seran al voltant de 215 obsequis de diverses marques que han volgut participar en aquest gran sorteig, amb preus aproximats d’uns 300 euros cadascun. Patinets elèctrics, cintes caminadores, bicicletes elèctriques, cinturons de tonificació, rellotges, jocs de tovalloles, barnussos, mobles de saló, aparadors, sofàs, llibreries, bateries de cuina, pernils, coberteria, lots de paelles i parament de cuina, marques de moda, joies d’or blanc, signatures d’accessoris i complements a canviar, ulleres de sol, raspalls de dents elèctriques, nombroses marques de complements, bosses, maletes, i molts regals més, fins a un total de 1.755 premis per als usuaris de la nova app d’El Corte Inglés.

En la nova app d’El Corte Inglés, el client trobarà totes les ofertes i promocions i la seva tarifa plana, “El Corte Inglés Plus”. Amb ella el client tindrà enviaments gratis en totes les seves comandes, també en 2 hores o en la franja horària triada per només 19,90 euros a l’any, els primers 30 dies són gratuïts.

En aquest gran sorteig de “Les marques de la sort” participen totes les àrees de venda amb signatures de prestigi molt reconegudes. Més de 19 marques de perfumeria, entre les quals destaquen L’oréal Luxe, Rituals i Clarins, unes 23 marques d’accessoris, com Georges Rech, DKNY, Ray Ban, Scalpers, 13 marques de moda, 12 signatures de llenceria, 7 marques d’esports, 20 marques de llar i parament, 8 marques d’alimentació i Gurmet, com 5 Jotes, Joselito, o Navidul, grans signatures de tots els departaments d’El Corte Inglés que s’han sumat a aquest sorteig tan especial que ha organitzat la companyia per als usuaris de l’app.

El Corte Inglés va llançar el mes d’octubre passat la seva nova app que fusiona els mons online i offline de manera que es compenetran i complementen, donant lloc a noves sinergies que aprofiten tots els avantatges de cadascun d’ells. El client troba en aquesta aplicació una home personalitzada que es configura en funció dels seus gustos i amb ofertes completament individualitzades; i pagar amb la targeta d’El Corte Inglés des de l’aplicació amb un clic o un simple escaneig d’un codi QR.

Es tracta d’una aplicació viva que va incorporant noves funcionalitats. Amb la nova app el client té accés a més de 300.000 productes amb lliurament en el dia, en 2 hores o quan l’usuari vulgui. Pot combinar productes de totes les àrees: moda, complements, esports, electrònica, oci, llar, alimentació…

Compta amb la possibilitat de fer la compra amb mans lliures, passejant per la botiga. És a dir, per primera vegada s’integra en el sistema online un dels serveis diferencials dels centres comercials d’El Corte Inglés, la Carta de Compra, que permet agrupar tots els productes triats, realitzant un únic pagament i sense haver de carregar amb les bosses. L’usuari podrà triar entre l’enviament a domicili o recollida en el propi centre.

Així mateix, la companyia ha creat El Corte Inglés Plus, la tarifa plana més competitiva del mercat a un preu anual 19,90 euros per a les compres online. Una tarifa única que permet al client triar si vol rebre la seva comanda d’alimentació i no alimentació amb lliurament immediat en el mateix dia (dues hores), o en la data triada. Aquest servei permet el lliurament en dues hores en 36 províncies espanyoles, la qual cosa suposa un element diferenciador d’El Corte Inglés.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací