Mata: “El full de ruta dels pressupostos es clar, el pacte de reconstrucció”

413

Actualitat Diària

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha considerat avui que “el full de ruta per als acords que s’adoptin sobre els Pressupostos de la Generalitat per a 2021 és clara i es diu pacte de reconstrucció”. Així ho ha afirmat Mata en declaracions després de la junta de síndics celebrada en Les Corts Valencianes, en les quals s’ha referit als comptes de la Generalitat per a l’any que ve com “les millors de la història, amb diferència”.

“Com més suport tinguin els Pressupostos, millor podrem traslladar a la ciutadania que els seus representants en les institucions són capaces d’arribar a acords per l’interès general”, ha defensat el síndic socialista que, en aquest sentit, ha valorat “d’una forma extraordinàriament positiva que hi hagi grups de l’oposició que vulguin sumar-se a uns comptes que ja tenen una majoria”. “A excepció de l’extrema dreta, que està pràcticament fora del debat, el PP ha fet algunes propostes interessants que s’han acceptat i Ciutadans ha fet moltes renúncies al seu programa electoral per a millorar els Pressupostos”, ha afirmat el també sotssecretari general del PSPV-PSOE.

“Però els grups que donen suport al Consell del Botànic´, i els i les socialistes en particular, volem anar molt més allà”, ha manifestat Mata, que ha explicat que “algunes de les propostes de l’oposició, com el bo comercio, s’han ampliat en al voltant de 7 milions”. “Tenim la voluntat de continuar avançant en la reactivació econòmica i social, i agraïm totes les propostes que vagin en aquest sentit”, ha afegit.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací