Consum amplia el seu servici de tenda online a les províncies de València i Barcelona

449

Actualitat Diària

Consum continua ampliant el seu servici de tenda online a més poblacions de les províncies de València i Barcelona. Concretament, la venda online de la Cooperativa desembarca per primera vegada a la comarca valenciana de la Costera i està disponible a les localitats de Xàtiva, la Llosa de Ranes i Llocnou d’en Fenollet. També disposen de compra online cinc poblacions més de la Ribera Alta com Montroi, Real de Montroi, Castelló, la Pobla Llarga i Rafelguaraf. A més, la localitat de Cànoves, al Vallès Oriental de Barcelona, també disfuta d’este servici. Amb esta nova ampliació, la Cooperativa arribarà a 56.500 clients potencials més.

Consum va desembarcar a la comarca de la Ribera al gener de 2019 i, des de llavors, no ha parat d’estendre el seu comerç electrònic a més poblacions. A la ciutat de Barcelona va arribar amb la tenda online al novembre de 2018 i hui dia dona servici a mig centenar de poblacions de la província.

En total, la tenda online de Consum està disponible en més de 150 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona i Almeria i continuarà la seua expansió els pròxims mesos.

Fàcil navegació

La pàgina principal de tienda.consum.es s’ha redissenyat per a ser més intuïtiva, simulant la navegació del mòbil, amb un buscador en la capçalera i l’agrupació d’aliments en un menú per categories, com amb productes de Nadal per a estes dates, així com per a facilitar el repàs i la validació de la compra efectuada. Per a la compra de frescos, permet anotar preferències sobre la preparació del producte (especejament, neteja, tallades, gruix, etc.). També permet ordenar els productes per preferència de compra: ofertes, compra recurrent, més rellevants, etc. A més, es pot editar el nombre d’articles amb el teclat i s’han incorporat diverses imatges per a cada producte i filtres que ajuden a localitzar determinats productes (ecològics o de marca pròpia).

La tenda online de Consum disposa de més de 9.000 articles, entre els quals destaquen els aliments frescos al tall, com ara carn, peix i xarcuteria. Per a garantir el millor servici, la comanda online es prepara des del mateix supermercat. Els clients poden accedir a tots els descomptes i “Els meus Preferits” acumulats, ja que el programa de fidelització Món Consum està completament vinculat amb la plataforma online.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací