El Consell amplia l’objecte de l’empresa pública de telecomunicacions Istec

444

Actualitat Diària

El ple del Consell, constituït com a Junta General d’Accionistes amb caràcter universal de la societat mercantil Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions i Certificació (Istec), ha acordat modificar l’objecte social d’aquesta societat per a ampliar la seva capacitat de gestió de manera que un futur pugui assumir la gestió de nous serveis de comunicacions electròniques de la Generalitat.

En concret, la modificació suposa que, a més de prestar els serveis de transport, accés i difusió del senyal de ràdio i televisió, Istec també podrà encarregar-se del servei tècnic de la xarxa d’emergència de la Generalitat, així com de qualsevol altre servei que pugui prestar-se en un futur sobre les infraestructures de la Generalitat.

El nou objecte social també augmenta la capacitat de Istec per a gestionar serveis associats a tecnologies de la informació, les telecomunicacions i la seguretat, afegint-se als serveis que ja prestava de confiança en les transaccions electròniques i, en particular, serveis de signatura electrònica avançada.

La Disposició addicional sisena de la Llei 3/2020, de 30 de desembre, de la Generalitat, de mesures fiscals de gestió administrativa i financera i d’organització de la Generalitat, va modificar l’objecte social de Istec. Després d’aquesta modificació, la Junta General d’Accionistes de Istec – composta únicament pel Consell- ha de procedir a la seva aprovació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací