Nissan e Easycharger continuen ampliant la xarxa de recàrrega pública a Espanya

489

Actualitat Diària

Nissan e Easycharger mantenen la seva aposta per amplificar la xarxa de càrrega ràpida universal al nostre país amb l’objectiu d’incrementar el mercat del vehicle elèctric al nostre país i traslladar la seguretat als consumidors que ja avui dia poden realitzar viatges de llarga distància en un vehicle elèctric pràcticament igual que en un vehicle de combustió tradicional.

Avui, gràcies a l’autonomia que proporciona el vehicle elèctric més venut del món, el Nissan LEAF, juntament amb la infraestructura de llarg recorregut i de proximitat desenvolupada per Nissan és possible recórrer al complet les Comunitats Autònomes de Castella i Lleó, Galícia, País Basc, Madrid i Catalunya, així com les províncies de Badajoz i València.

Amb aquesta nova estació sumen ja 18 ubicacions de càrrega ràpida i universal on els usuaris de vehicle elèctric poden recarregar el seu vehicle. En aquesta nova estació trobarem 2 equips de 50 Kw de potència i 1 equip doble de 22 Kw de potència. El sistema de recàrrega ràpida que Nissan està desenvolupant en totes les seves estacions permet als usuaris recórrer uns 200 km amb tan sols 1h de recàrrega, la qual cosa és fonamental per als llargs recorreguts, i fan del vehicle elèctric una manera de transport eficient i sostenible.. Aquesta nova estació de Torquemada, es troba en l’A-62, en la sortida del km 68, situada en un enclavament perfecte per a donar cobertura tant als viatges de particulars relacionats amb l’oci o el treball com als conductors de vehicles comercials relacionats amb el transport professionals ja que és un enclavament on coincideixen moltes rutes de transport industrial i a només 22 quilòmetres de Palència.

Cada emplaçament de recàrrega s’ha dimensionat en escomesa i infraestructura per a poder subministrar fins a 400Kw de potència, per la qual cosa segons vagi creixent la necessitat de recàrrega, es podran instal·lar equips de càrrega ultraràpida de fins a 180kw de potència per punt de càrrega.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací