Don Diablo, Rita Ora i Steve Aoki, lideren les primeres confirmacions d’un FIB diferent

640

Actualitat Diària

La 26a edició del Festival Internacional de Benicàssim, la primera gestionada per The Music Republic, il·lumina els primers noms del seu cartell. De l’escolta activa dels seus seguidors i del treball exhaustiu del seu equip de programació veu la llum un primer i potentíssim avanç.

Del 16 al 19 de juliol i en el mateix recinte d’anys anteriors, per a la cita musical de l’estiu en la Comunitat Valenciana és clau l’activació de l’entorn a través de la música i la cultura. En l’horitzó, la resignificación d’un festival que obri els braços al públic espanyol sense abandonar la seua vocació turística i internacional. Els abonaments eixiran a la venda des de 49 € + despeses el 28 de novembre a les 18.00 hores a través de la web oficial www.fiberfib.com. Qui vulga accedir al càmping haurà d’adquirir un tiquet independent per 25€ + despeses (tant Campfest com Villacamp).

CARTELL PRIMERES CONFIRM 26 FIBLas primeres confirmacions del cartell, al qual encara li queden moltes sorpreses per revelar, consolida la forta aposta de caràcter nacional i internacional del FIB, reforçant la seua voluntat d’acollir a un públic inquiet per les diverses cultures musicals.

Artistes consagrats de dimensió mundial (Khalid, Vampire Weekend, Armin Van Buuren, The Kooks, Rita Ora, Martin Garrix, Crystal Fighters, The Libertines, Don Diable, Foals, The Lumineers, Steve Aoki, Kaiser Chiefs, The Hives o Digitalism), els grups nacionals més rellevants del moment (Manel, León Benavente, L’Habitació Roja, Triangle d’Amor Bizarro, Hinds, Els Planetes + Xiquet d’Elx presenten Força Nova, Sidonie o Viva Suècia) i propostes emergents (Afecte o Meduza) completen un ampli ventall estilístic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací