Castelló manté les seues dues estreles Michelín en la guia 2020: El Resino de Benicarló i Cal Paradís de Vall d’Alba

610

Actualitat Diària

Dos restaurants de Castelló s’uneixen amb una estrela Michelín als 203 premiats del 2020 per la guia gastronòmica per antonomàsia.

D’aquesta forma, els restaurants Raul Resino de Benicarló i el Calç Paradís de Miguel Barrera situat a Vall d’Alba tornen a ocupar un lloc important en la llista d’establiments culinaris del país.

De Resino, Michelín afirma que destaca per la seua “constant evolució, vinculada a la tradició de la zona i al quilometre zero: peix, marisc i carxofa”. De la mateixa forma també destaquen la seua inspiració en la gastronomia japonesa després que el xef passara dos anys d’estada culinària a Tòquio.

De Calç Paradís, per part seua, assegura que “té una cuina molt marcada, fidel a les seues tradicions i plena de sabor”. Entre les recomanacions, la guia natural de França ho té clar: “sardines de bota, arrossos i tomaca de penjar”.

Michelín també destaca altres restaurants de Castelló entre les seues recomanacions de relació qualitat-preu entre els Bib Gourmand 2020. Són Le Bistrot de Castelló i el Talaia de Alcossebre, que se sumisquen en aquesta edició a la Pineda, també en Alcossebre, Rellevant a Castelló, Sant Francesc a l’Alcora i la Fonda del Pastor, Daluan i Vinatea a Morella.

La prestigiosa guia també revela altres establiments de Castelló que destaquen pels seus productes de proximitat i pels seus ingredients frescos com La Llenega de Castelló, la Taverna del Port en el Grau i el Pau de Benicarló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací