Air Nostrum, de nou la millor aerolínia a Europa per al manteniment d’avions CRJ

466

Actualitat Diària

Air Nostrum, l’aerolínia valenciana Air Nostrum ha rebut les distincions dels Airline Reliability Awards en les categories CRJ100/200 (fins a cinquanta places) i CRJ700/900/1000 (fins a 100 places) que la confirmen com la companyia que ofereix major nivell de fiabilitat per a aquests models d’aeronaus a Europa.

Aquests premis, que gaudeixen de gran consideració en el sector per ser el propi fabricant el que valora les candidatures a partir de l’avaluació de les dades objectives que llancen les estadístiques, serveixen com a reconeixement a aquelles companyies de tot el món amb reactors de la sèrie CRJ que han aconseguit les més altes taxes de fiabilitat. El premi s’atorga sobre la base de dades objectives

Aquest atribut es mesura calculant el percentatge més baix de vols que sofreixen retards per problemes tècnics. En el cas de Air Nostrum, la denominada fiabilitat tècnica de despatx va aconseguir en 2019 un 99,5% en els CRJ900 i CRJ1000, i un 99,6% en els CRJ200.

Amb aquests guardons, Air Nostrum acumula set distincions al llarg dels anys en els diferents models integrats en la seva flota de la sèrie CRJ, fabricats originàriament per Bombardier.

Com enguany la pandèmia ha impedit a Mitsubishi Aircraft Corporation la celebració de la gala de concessió dels guardons, tal com es feia en edicions anteriors, un representant a Espanya del fabricant japonès, Serge Rosa, ha estat l’encarregat de lliurar les distincions en la pròpia seu de Air Nostrum.

“Els premis CRJ Sèries Airline Reliability Awards es basen en la tradició, i reconeixen un rendiment destacat en els negocis de l’aviació regional”, va assenyalar Hiroaki Yamamoto, director general i conseller delegat de MHI RJ Aviation Group quan es van fer públics els guanyadors aquest estiu.

Juntament amb Air Nostrum a Europa, van ser també premiats pel seu manteniment dels CRJ100 i CRJ200, en l’àrea d’Amèrica del Nord, Air Wisconsin; i pels CRJ700, CRJ900 i CRJ1000, en la zona Àsia-Pacífic, la Xina Express Airlines, i, a Amèrica del Nord, Jazz Aviation

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací