Presentat l’ECO Rallye de la Comunitat Valenciana a Castelló

509

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló referma un any més la seua aposta per les curses ‘green’ o ecosostenibles a la província amb la seua estreta col·laboració en l’organització de l’ECO Rallye Comunitat Valenciana. Aquest mateix dimarts s’ha presentat a la plaça de les Aules de Castelló la setena edició d’aquesta destacada cursa, que sobreïx respecte a la resta per l’ús exclusiu de vehicles elèctrics, híbrids i bifuel.

Pel seu important pes en la promoció de l’ús d’energies renovables i pel seu poder de difusió a nivell nacional i internacional, la Diputació de Castelló aporta al club organitzador, Action Press, la quantitat de 10.000 euros, provinents de la línia de subvencions al suport a grans esdeveniments esportius de la província.

Com en edicions anteriors, la ciutat de Castelló serà el punt d’eixida i d’arribada de les carreres, que tindran lloc des del mateix divendres fins al diumenge. A banda de la capital, Orpesa també tindrà un pes destacat dins d’aquesta edició, on els bòlids faran parada el dissabte de vesprada.

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha remarcat que “aquesta competició és un referent per a tot el món de l’automobilisme perquè és pionera en la promoció de la conducció eficient i en l’ús sostenible de l’automòbil”. “Per a nosaltres és tot un honor poder gaudir-la ací a Castelló”, ha continuat, “i espere que ho puguem fer durant molts anys més”. Una vegada més, ha reiterat el suport de la institució a aquest tipus d’esdeveniments i ha agraït a l’equip organitzador tota la seua tenacitat “perquè hui l’ECO Rallye siga possible a pesar de totes les trabes que heu trobat pel camí”.

En un principi estava prevista la seua realització del 24 al 26 d’abril de 2020, però l’estat d’alarma i el confinament domiciliari van propiciar l’endarreriment fins al novembre. Tot i això, la prova manté el mateix esquema previst, amb un cap de setmana de competició, així com la puntuació per al Campionat d’Espanya d’Energies Alternatives i per a la Copa de la Comunitat Valencia d’Energies Alternatives.

Des de l’organització, Fernando Lobón ha volgut remarcar que s’han pres totes les mesures pertinents per a oferir la major seguretat a participants, organització i ciutadania. Una d’aquestes, ha estat la reducció del nombre de participants, tot i que això “no minvarà per a res l’espectacularitat de l’esdeveniment”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací