Vora el 100% dels grups d’alumnes completa la primera setmana de maig sense incidències

505

Actualitat Diària

La primera setmana de maig, dels quasi 47.000 grups que hi ha a les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics, el 99,9 % ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. Dels 1.845 centres educatius que constitueixen el sistema educatiu valencià, ha conclòs la setmana sense cap aula confinada el 98,9 %, és a dir, 1.826 centres.

Aquestes dades s’extrauen de la determinació de grups nous confinats durant la primera setmana de maig, grups que romanen confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat.

S’ha determinat el confinament de 24 grups de 10 centres educatius. A més, s’han desconfinat 18 grups de 14 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 9 grups d’altres tants centres. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 33 aules de 19 centres educatius i continua una setmana més entre els nivells més baixos del curs.

Dels 818.644 alumnes d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP, n’hi ha un 0,04 % de positius actius, 295 alumnes. Amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha establit l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 78.434 docents del sistema educatiu valencià, se n’ha registrat un 0,04 % de positius actius, això és 32 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,05 % del professorat.

Per comarques, el 98,4 % dels 638 centres educatius de les d’Alacant no té cap grup confinat. Hi ha 10 centres educatius alacantins que tenen 24 grups confinats i, per tant, el 99,9 % dels prop de 16.700 grups d’aquestes comarques rep classes presencials amb tota normalitat.

La primera setmana de maig, a les comarques d’Alacant s’ha determinat el confinament de 20 grups de 6 centres educatius, s’han desconfinat 5 grups de 6 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 4 grups d’altres tants centres educatius.

Dels 297.281 alumnes escolaritzats a les comarques d’Alacant, n’hi ha un 0,01 % de positius actius, 44 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 27.694 docents de les comarques d’Alacant, se n’ha registrat un 0,02 % de positius actius, això és 6 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,1 % del professorat.

A les comarques de Castelló, el 98,8 % dels 249 centres educatius no té cap grup confinat. En aquest cas, són alumnes de 3 grups d’altres tants centres els que s’han hagut de confinar. Això vol dir que el 99,9 % dels més de 6.000 grups d’aquestes comarques fa classes presencials sense problemes.

Al llarg de la setmana passada, a les comarques de Castelló s’ha determinat el confinament de 2 grups d’altres tants centres educatius, s’han desconfinat 7 grups de 4 centres educatius i roman confinat, d’altres setmanes, un grup d’un centre educatiu.

Dels 96.763 alumnes escolaritzats de les comarques de Castelló, hi ha un 0,1 % de positius actius del total de l’alumnat, 92 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,03 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 9.867 docents de les comarques de Castelló, se n’ha registrat un 0,2 % de positius actius, això és 17 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,04 % del professorat.

A les comarques de València, el 99,4 % dels 958 centres educatius sostinguts amb fons públics no té cap grup escolar confinat. Hi ha 6 centres que tenen 6 grups confinats, és a dir, el 99,9 % dels prop de 24.300 grups fa classes presencials amb tota normalitat.

Durant la primera setmana de maig, a les comarques de València s’ha determinat el confinament de 2 grups d’altres tants centres educatius, s’han desconfinat 5 grups de 5 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 4 grups d’altres tants centres educatius.

Dels 424.600 alumnes escolaritzats a les comarques de València, n’hi ha un 0,04 % de positius actius, 159 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 40.873 docents de les comarques de València, se n’ha registrat un 0,02 % de positius actius, això és 9 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,03 % del professorat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací