Vilafranca descobreix la singularitat i la riquesa del Bosc de Palomita 

682

El paratge natural municipal conté en el seu si una microreserva de flora i amb la primera ruta eqüestre homologada de la Comunitat

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat una campanya per a donar a conéixer la riquesa del Paratge Natural Municipal del Bosc de Palomita. L’objectiu és, que des de les seues cases, els veïns, veïnes i visitants coneguen la singularitat d’un bosc, excepcionalment ben conservat, que a més de ser paratge natural municipal conté en el seu si una microreserva de flora i compta amb la primera ruta eqüestre homologada de la Comunitat Valenciana. A més dues senderes de curt recorregut permeten realitzar caminades aptes per a tota la família. Des de casa, i a través de la web i xarxes socials de la localitat, es podrà gaudir d’aquest entorn per a, quan tot passe, redescobrir-lo en viu.

La campanya consta d’un vídeo de dos minuts amb imatges espectaculars i l’edició d’una guia de naturalesa de les espècies més comunes del paratge i els seus voltants on són protagonistes l’àguila calçada, l’astor, el cabirol, la papallona isabelina, el teix, el til·ler o l’orquídia dels pantans.

El bosc de Palomita és un exemple de simbiosi entre el salvatge i l’antròpic, lloc molt unit a les tradicions i costums de la localitat, a més d’un símbol natural en ser una mostra representativa dels millors boscos de la província de Castelló.

La campanya s’acompanya de l’etiqueta #VilafrancaPalomita. Durant les pròximes setmanes, en les xarxes socials municipals, els veïns, veïnes i visitants podran conéixer els encants del paratge.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací