Vila-real i Ucovi habiliten un servei d’assessorament gratuït per a facilitar a comerciants i autònoms la tramitació de subvencions

687

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d’Economia, i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) han activat un servei gratuït d’assessorament dirigit als comerciants i autònoms per a facilitar-los la sol·licitud de les ajudes llançades per la Generalitat Valenciana i unes altres que s’impulsen des de les administracions per a compensar els efectes de la crisi de la COVID-19 a l’activitat econòmica. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, aquest servei s’oferirà tant de manera presencial, amb cita prèvia, com de manera telefònica i a través de mitjans electrònics en l’oficina que Ucovi té a la Casa del Comerç, al carrer Sant Roc.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor d’Economia, Xus Madrigal, han mantingut aquesta setmana una trobada per videoconferència amb la presidenta d’Ucovi, Carmen Gil, junt a la secretària de l’entitat, Teresa Esteve, i el tècnic de Promoció Econòmica, Lluís Juan, amb la finalitat d’articular la col·laboració entre totes dues parts per a facilitar l’accés dels comerciants i autònoms a les subvencions pel cessament de l’activitat o reducció de la facturació com a conseqüència de l’aplicació del decret de l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària pel coronavirus. La primera de les mesures acordades és la creació d’aquesta oficina de suport que “oferirà servei tant als associats d’Ucovi com a la resta de comerciants i autònoms de la ciutat per a assessorar-los en la tramitació de les ajudes que des de les administracions es vagen implementant per a pal·liar els efectes que l’emergència sanitària està tenint en l’economia”, ha apuntat el regidor Xus Madrigal.

L’oficina està situada a la Casa del Comerç, edifici municipal seu d’Ucovi, situada al carrer Sant Roc, 9. Allí s’atendrà de manera presencial, sempre amb cita prèvia, en horari de dilluns a divendres de 9 a 15 hores i els dijous també de 16 a 20 hores. Els telèfons habilitats per a realitzar consultes o demanar cita prèvia són 964 861 787 i 687 73 84 02, en horari de 9 a 19 hores. A més, també és possible contactar a través del correu electrònic info@ucovi.org.

Cal recordar que des de hui i fins al 4 de maig s’ha obert el termini per a la sol·licitud de les ajudes aprovades per la Generalitat Valenciana, a través del servei Labora, per als autònoms que han hagut de cessar la seua activitat a causa de la crisi sanitària o que han vist reduïda almenys en un 75% la seua facturació per la mateixa causa.

“Gràcies a l’estreta col·laboració que mantenim amb Ucovi podem habilitar aquest servei gratuït i obert a tots els autònoms i comerciants de la ciutat per a facilitar que tinguen accés a aquestes i altres ajudes i reduir l’impacte que està tenint aquesta crisi sanitària en l’economia local”, remarca l’alcalde.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací