Vila-real suspén les festes de Sant Pasqual i el PP proposa que el pressupost es destine a fer front a la pandèmia

540

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real ha celebrat de forma telemàtica la reunió del Consell Rector de Festesamb l’objectiu de tractar la proposta plantejada per l’equip de govern de suspendre les festes de Sant Pasqual del pròxim mes de maig, atesa l’emergència sanitària per la Covid-19. El Consell Rector de Festes, que compta amb representació dels grups municipals i de la Junta de Festes, a més de la Commissió, ha decidit cancel·lar-les.

ElPartit Popularde Vila-real ha proposat hui a l’equip de govern destinar els diners que anaven a costar les festes de Sant Pasqual, prop de mig milió d’euros, es destinen a ajudar als veïns de Vila-real dins de la lluita contra el coronavirus.

Una vegada s’ha decidit anul·lar les festes patronals del mes de maig, el portaveu dels populars, Héctor Folgado, ha proposat hui “destinar el cost de les festes que no es podran celebrar a accions per a fer front a la pandèmia”.

Folgado també ha proposat que el festiu local (que enguany era el dilluns 18 per coincidir Sant Pasqual en diumenge) es trasllade a setembre, durant la celebració de les festes de la Mare de Déu de Gràcia.

Héctor Folgado ha recordat que “estem davant una situació extraordinària i cal prendre decisions extraordinàries” i ha recordat que “no cal deixar a cap veí de Vila-real pel camí d’aquesta greu crisi”.

Per al popular, “el primer és atendre la crisi sanitària i el segon posar en marxa plans d’ocupació i econòmics, centrats en pimes i autònoms, perquè puguen fer front a la situació de crisi econòmica provocada pel Covid.

El PP ha tornat a oferir la seua experiència a l’equip de govern i ha oferit lleialtat institucional i unitat perquè “entre tots es prenguen les millors solucions”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací